Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tajomstvo diéty speváčky Adele: Oblá kráska zhadzuje kilá s milencom!

Adele a jej súčasný milenec Simon Konecki Zobraziť galériu (8)
Adele a jej súčasný milenec Simon Konecki (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Motivujú sa navzájom! Napriek tomu, že Adele (23) niekoľkokrát v médiách vyhlásila, že sa vo svojom tele cíti dobre, predsa len podľahla trendu štíhlosti. Po tom, čo sa nedávno šťastne zamilovala, má zrejme o dôvod navyše zhodiť pár kíl. Hudobná ikona chudne so svojím milencom. O koľko sú ľahší po prvom mesiaci?

Vo dvojici sa to ťahá lepšie! Nie je to tak dávno, čo jednu z najúspešnejších speváčok všetkých čias módny guru Karl Lagerfeld nazval príliš tučnou. Efekt jeho tvrdých slov na seba nenechal dlho čakať. Adele prirodzene schudla už počas zdravotných problémov súvisiacich s hlasivkami. A ako sa zdá, mať vyformovanejšiu postavu sa jej zapáčilo. Do prísneho stravovacieho režimu spojeného s pohybom zlákala aj súčasného partnera Simona Koneckiho.

„Váha im klesá a plánujú spolu vytrvať v zhadzovaní kíl až do konca apríla,“ prezradil na adresu chudnúceho páru jeden z ich spoločných priateľov. Adele aj Simon sú pritom ľahší o 6 kilogramov. Takýto výsledok sa im podarilo dosiahnuť vďaka striktnej vegetariánskej diéte a pravidelnému behu. Každé ráno si športovú aktivitu vychutnávajú spolu so svojím štvornohým miláčikom Louie.

Štíhlejšou líniou popová diva naberá nielen na sebavedomí, ale aj skvelom pocite zo seba samej. „Adele hovorí, že sa snaží, ako vie a cíti sa zdravšie než pred mesiacmi,“ cituje spomínaný zdroj denník Daily Mail. Spoločný cieľ pritom očividne utužuje aj milenecký vzťah samotnej speváčky a jej relatívne čerstvej známosti: „Sú nerozluční – chudnú spolu, dostávajú sa do formy a plánujú spolu budúcnosť.“ Žeby sa Adele plánovala čoskoro usadiť?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu