Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrošie stehná a mohutný zadok: Ďalšia hviezda praskala vo švíkoch!

Bacuľatá Lil Kim bez zábran pretŕčala tukové zásoby. Zobraziť galériu (4)
Bacuľatá Lil Kim bez zábran pretŕčala tukové zásoby. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Sebavedomie jej nechýba! Aj keď Lil' Kim (37) patrí k drobnejším celebritám, o útlosti sa v jej prípade hovoriť rozhodne nedá. Dôkazom môže byť víkendové vystúpenie, na ktorom svoje obliny vystavovala v celej „kráse“. Do tesného outfitu ich totiž napratať nedokázala.

Kypré tvary v pred! Tohto hesla sa počas uplynulého víkendu držala svojská americká rapperka, ktorá sa objavila medzi hudobnými hosťami homosexuálneho festivalu LA Pride. V západnom Hollywoode si tak tentoraz prišli na svoje ženy milujúce objemnejšie krivky. Lil' Kim totiž zvolila minimalistický kostým, z ktorého jej tukové vankúše doslova „vyliezali“.

Macaté stehná v sieťovaných pančuchách a obrie pozadie vytŕčajúce spod ligotavého kúska oblečenia. To bol len začiatok pódiovej katastrofy v podaní blonďavej speváčky s takmer štyridsiatkou na krku. O nič lepšie totiž nedopadla ani v oblasti hrudníka, kde sa jej koža formovala do nevábnych záhybov. Celkovo tak pôsobila dojmom, akoby si veľkosť outfitu pomýlila aspoň o dve konfekčné čísla.

Či sa Lil' počas svojej živej šou cítila pohodlne, vie posúdiť zrejme len ona sama. Na nohách jej však nechýbali niekoľkocentimetrové platformy s krkolomnými podpätkami. Aj vďaka týmto nebezpečným lodičkám sa tak príliš prudkým pohybom na javisku radšej vyhýbala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu