Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tehotná Adele sa tajne vydala: Rastúce bruško a prsteň ako dôkaz!

Speváčka Adele sa podľa amerických médií stihla vydať. Pristihli ju s veľkým bruškom aj prsteňom. Zobraziť galériu (8)
Speváčka Adele sa podľa amerických médií stihla vydať. Pristihli ju s veľkým bruškom aj prsteňom. (Zdroj: Life&Style)

LONDÝN – Najšťastnejšie obdobie v doterajšom živote! Hoci sa Adele (24) dlho liečila z nešťastnej lásky, momentálne prekypuje radosťou. Dôvodom však nie je len prvý vytúžený potomok, ktorého nosí pod srdcom. Pár týždňov pred pôrodom údajne stihla povedať „áno“ partnerovi Simonovi Koneckimu. Svadbu však prominentný pár dokonale utajil.

Už je pod čepcom! Napriek tomu, že Adele patrí k najlepšie zarábajúcim hviezdam na svetovej hudobnej scéne, v súkromí o prílišnú pozornosť nestojí. Aj preto si svoje tehotenstvo doteraz vychutnávala v súkromí za bránami priestrannej rezidencie. Americký týždenník Life&Style však priniesol prekvapivé zábery. Tie zachytávajú britskú speváčku s tehotenským bruškom a so svadobnou obrúčkou na ľavom prstenníku.

Špekulácie o sobáši spomínanému magazínu potvrdil zdroj blízky známej dvojici: „Adele a Simon sa tak dlho snažili udržať v tajnosti novinky o ich dieťati, až sú tu chýry, že sa stihli zosobášiť. Adele uznáva tradície, preto sa nevie dočkať, kedy si založí rodinu. Chce sa sústrediť na dieťa a muža, ktorého miluje.“ Zdá sa teda, že jej skalní fanúšikovia na novú tvorbu budú v najbližšom období čakať márne.

Medzičasom britský denník Daily Mail získal svedectvo hosťa, ktorý mal tú česť zúčastniť sa na tajnej svadbe: „Zosobášili sa a ja som bol pri tom. Bola to nádherná udalosť. Adele mala klasickú róbu a Simon vyzeral elegantne a šťastne.“

Aj keď má Adele na konte milióny a úctyhodnú zbierku ocenení, maniermi zatiaľ netrpí. V uliciach ju paparazzi zastihli tak ako inokedy – nenalíčenú a v pohodlnom tmavom oblečení. Ako jedna z mála umelkýň táto diva okolo seba nevyvoláva zbytočný rozruch a svoj osobný život si prísne stráži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu