Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Speváčka Adele šokuje: Špeciálna aplikácia na nadávky!

Adele
Adele (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britskej speváčke Adele, ktorá po novembrovej operácii hlasiviek nemohla rozprávať, počas zotavovania najviac chýbalo nadávanie. Vyriešila to použitím aplikácie na svojom smartfóne.

"Milujem nadávať. Väčšina aplikácií vám to nedovolí, ale našla som jednu, kde sa to dá,“ vysvetlila v rozhovore s Andersonom Cooperom v relácii 60 minutes, ktorý televízia CBS odvysiela v nedeľu. Prezradila tiež, ako zistila, že má problém s hlasivkami. "Mala som pocit, akoby mi niečo spadlo do hrdla,“ uviedla. Podľa jej slov má za sebou náročné dva mesiace, pretože rada rozpráva. Priznala však aj to, že zákrok jej pomohol uvedomiť si, aké má hranice v spievaní.

Rodáčka z londýnskeho Tottenhamu má na svojom konte dva štúdiové albumy - 19 (2008) a 21 (2011), z ktorého sa od januára minulého roka predalo viac než 17 miliónov kópií. Zároveň sa necelý rok po vydaní stal najpredávanejšou nahrávkou 21. storočia vo Veľkej Británii. Medzi najväčšie hity 23-ročnej Adele patria skladby Chasing Pavements, Rolling in the Deep, Someone Like You či Set Fire to the Rain. Speváčka je držiteľkou dvoch ocenení Grammy a na nedeľnom udeľovaní cien v losangeleskom Staples Center má šancu získať ďalších šesť. Na ceremoniáli tiež zaspieva, bude to jej prvé vystúpenie po operácii.

Prečítajte si viac o Adele

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu