Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kim Kardashian sa zrútila: Hysterický plač pred kamerami!

Kim Kardashian si pre skrachované manželstvo išla vyplakať oči. Zobraziť galériu (15)
Kim Kardashian si pre skrachované manželstvo išla vyplakať oči. (Zdroj: E!)

LOS ANGELES – Emócie neudržala na uzde! Hoci sa doteraz zdalo, že Kim Kardashian (31) skrachované manželstvo príliš nezasiahlo, fanúšikov sa pokúsila presvedčiť o opaku. Obetovala imidž sladkej bábiky aj dokonalé líčenie a začala roniť krokodílie slzy. Kamery pri tom, pochopiteľne, chýbať nesmeli.

Má city aj výčitky! Keď Kim Kardashian a Kris Humphries oznámili koniec svojho „rozprávkového“ manželstva len po krátkych 72-och dňoch, nikto nepochyboval o tom, že išlo o dobre naplánovanú frašku. Jej cieľom podľa názoru väčšiny Američanov bolo jediné – finančne sa nabaliť na oboch stranách. Tmavovláska však pred pár dňami prekvapila. Nelichotivú mienku o svojej osobe sa v očiach fanúšikov pokúsila trochu vylepšiť. Rozrevala sa ako hysterka!

Záchvat emócií, hlasitý plač a rozmazaný mejkap – tým všetkým Kim okorenila záverečnú časť svojej reality šou Kourtney & Kim Take New York. Pomedzi vzlyky však nezabudla vysvetliť, prečo sa čaro honosného sobáša rozplynulo takým extrémnym tempom: „Mám záchvaty paniky, myslela som, že som zamilovaná. Všetko sa zbehlo tak rýchlo. V skutočnosti som Krisa nepoznala.“

Napriek tomu, že televízna hviezdička podala na obrazovkách slušný herecký výkon, diváci jej túto návnadu nezhltli. V internetových diskusiách sa totiž väčšina užívateľov prikláňa k názoru, že všetko bolo vopred do detailu naplánované. Olej do ohňa prilial aj samotný basketbalista, ktorý prezradil, že dostal scenár aj na to, ako má svoju vyvolenú požiadať o ruku. Aj preto niekoľkokrát vyhlásil, že si rozvod nepraje. Podľa neho je na mieste, aby bol ich zväzok anulovaný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu