Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podvod s fotkami na východniarskom kastingu do Miss: Zlé, zlé, zlé!

Odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák skúma fotografie dievčiny. Zábery rozhodne nekorešpondujú so skutočnosťou. Zobraziť galériu (13)
Odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák skúma fotografie dievčiny. Zábery rozhodne nekorešpondujú so skutočnosťou. (Zdroj: Foto: mik)

KOŠICE – Prvý kasting na tohtoročnú Miss Slovensko sa uskutočnil v Košiciach. A veruže sa bolo na čo pozerať. Väčšina dievčat prišla na výber so zdravým sebavedomím, ktoré bolo oprávnené. No našli sa aj také, ktoré skôr ašpirovali na bobríka odvahy než na titul krásy. Príkladom môže byť aj slečna, ktorá na fotografiách síce ohurovala postavou, no skutočnosť bola podstatne odlišná.

Ako vidno na záberoch, niektoré devy poslali do súťaže aj profesionálne fotky. Tie však porotu poriadne zmiatli. „Na záberoch vyzerá o 5 rokov mladšie a o 15 kíl ľahšie. No v skutočnosti je to žalostné. Preto fotkám nemožno veriť,“ krútil nešťastne hlavou odborník Jozef Oklamčák nad istou dievčinou, ktorá skutočne na kastingu nemala čo hľadať.

Našťastie, takýchto prípadov bolo veľmi málo. „Tohto roku sú v Košiciach veľmi pekné dievčatá. Majú výborné postavy. Vidno, že sa o seba starajú a športujú,“ pochvaľovala si nová hovorkyňa projektu a zároveň Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová. Spolu s ňou krásu dievčat hodnotila aj jej kolegyňa Edita Krešáková a jojkársky moderátor Ľubomír Sarnovský. V metropole východu sa predstavilo okolo 80 dievčat. Kastingový kolotoč pokračuje 24. januára v Banskej Bystrici. Potom dostanú priestor predviesť sa Žilinčanky a napokon 29. januára Bratislavčanky.

Svoje konkurentky prevyšovala na východe najmä mladá Michalovčanka Valentína Semanová (19). So skvelou postavou, uhrančivými očami a tmavými vlasmi akoby z oka vypadla bývalej misske Maríne Georgievovej. „Áno, mnohí mi vravia, že sa na ňu podobám. Ale ja nemám bulharské korene. Som čistá Slovenka, len babka mala nemecký pôvod,“ prezradila nám sympatická študentka. Na kasting sa prihlásila sama, pretože vždy to chcela vyskúšať. „Podporujú ma aj známi a rodina. Nijako špeciálne som sa nepripravovala, aj keď skúsenosti s modelingom nemám,“ dodala Valentína.

Devätnásťročná Valentína pripomína Miss Slovensko 2010 Marínu Georgievovú.
Zobraziť galériu (13)
Devätnásťročná Valentína pripomína Miss Slovensko 2010 Marínu Georgievovú.  (Zdroj: Forza, mik)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu