Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tehuľka Jessica Simpson je obrovská... A stále sa zväčšuje!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (9)
Jessica Simpson (Zdroj: isifa)

PASADENA – Neustále nabaľuje tehotenské kilá! Hoci Jessice Simpson (31) do pôrodu zostáva ešte niekoľko týždňov, už teraz vyzerá ako tesne pred príchodom očakávaného potomka. Blondínka akoby v priberaní ani nepoznala mieru. Jej ženské krivky nadobúdajú neuveriteľné rozmery!

Okolie sa nestačí čudovať! Je úplne prirodzené, že žena počas tehotenstva priberie aj viac než desiatku kilogramov. V prípade Jessicy Simpson sa však príroda akoby poriadne pozabudla. Niekdajšia speváčka sa do pôrodnice ešte ani zďaleka nechystá, jej zaguľatenie je však už teraz priam enormné. Dokonca sa v súvislosti s jej požehnaným stavom objavili nové fámy!

Nie sú to náhodou trojičky? Aj keď doteraz sa v kuloároch šepkalo, že Jessica zrejme nosí pod srdcom až dve bábätká, momentálne sa špekuluje o väčšom počte. Budúca mamička totiž nezaháľa a nepretržite sa venuje práci okolo vlastnej módnej značky a šoubiznisu. A predvádza pritom stále mohutnejšie tehotenské tvary!

S obrovským bruškom a naliatymi prsníkmi sa Jessica v posledných dňoch pretŕčala v Kalifornii, kam prišla predstaviť koncept svojej pripravovanej reality šou. Tá by mala niesť názov Fashion Star a na televízne obrazovky ju prinesie kanál NBC. Blondínka bude na nej spolupracovať s kolegyňou Nicole Richie. Spolu budú hľadať nové talenty v oblasti módneho dizajnu. Jessica však s humorom neobišla ani otázku vlastnej návrhárskej dielne: „Nasledujúca vec, ktorú uvidíte od Jessicy Simpson, je materstvo.“ Ako sa teda zdá, pôrodu sa už nevie dočkať!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu