Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Strašná plastika: Žene pri operácii spojili prsia, má jedno veľké!

Prsia sú po operácii spojené kožou Zobraziť galériu (3)
Prsia sú po operácii spojené kožou (Zdroj: ASPS)

LOS ANGLES/BRATISLAVA - Dinora Rodriguezová (40) z amerického Los Angeles sa rozhodla zverejniť svoju zlú skúsenosť s plastickou operáciou v snahe varovať ostatné ženy pred nekvalifikovanými chirurgmi. Pri spackanom zákroku jej prsia spojili pokožkou do jedného celku, nehovoriac o tom, že po korekcii viečok, už nikdy úplne nezatvorí oči.

Rodriguezová sa stala tvárou kampane, ktorá má pacientov varovať pred "podvodníkmi v bielych v plášťoch". Na vlastnej koži sa o tom presvedčila pri výmene prsných implantátov.

Namiesto toho, aby jej prednosti vyzerali opäť pevné, implantáty sa v strede dotýkali a vytvárali vzhľad jedného prsníka. Chirurgička pri operácii poškodila svaly a nervy, takže žena trpela bolesťami vystreľujúcimi do oblasti rebier. Navyše pri svojvoľnej korekcii viečok spôsobila nenapraviteľné škody a Rodriguezová musí po zvyšok života brať lieky a udržovať oči vlhké.

"Bol to strašný zážitok prebudiť sa po operácii a zistiť, čo sa stalo. Nepreverila som si kvalifikáciu môjho lekára a teraz to ľutujem," uviedla Američanka, ktorá si musela zaplatiť korečné zákroky.

Pacienti zvyknú doplácať na svoju mylnú predstavu, že certifikovaný lekár je aj odborník na plastickú chirurgiu. Častokrát tak zaplatia nemalé sumy za zničené zdravie, aj krásu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu