Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Neuveriteľný úspech inzerátu: O plastiku pŕs sa pobili aj slovenskí chlapi

Za prácu ponúkajú plastiku pŕs Zobraziť galériu (2)
Za prácu ponúkajú plastiku pŕs

BRATISLAVA – Práca snov? Pre viaceré dámy a zrejme aj ich mužské polovičky jednoznačne. Plastiku pŕs dostanú ako benefit po dvoch rokoch práce v jednej z bratislavských reštaurácií. Čo však zrejme nikto nečakal, na ponuku pre nežnejšiu časť populácie zareagovali aj dvaja muži.

Podnik v centre hlavného mesta prišiel so zaujímavou ponukou. Hľadá štyri čašníčky, ktoré po trojmesačnej skúšobnej dobe zamestná na dva roky. Čaká na ne viac než lákavá odmena – vytúžená plastika pŕs, ktorú jej zamestnávateľ zaplatí. V prípade, že by dvojročný kontrakt prerušili, peniaze na chirurgický zákrok nedostanú.

To, že na ponuku reagujú rôzne typy ľudí, nám potvrdil aj generálny manažér reštaurácie Pavel Sukup. „Často sa hlásia atraktívne dievčatá, ktoré však nespĺňajú základné kritériá, a to prax minimálne jeden rok a komunikatívnosť.“

Jedným dychom však dodal, že o prácu sa uchádzali aj dvaja páni. „Jeden prišiel na pohovor, ale celé to myslel zo srandy. Chcel vidieť našu reakciu. Druhý nám poslal fotku, na ktorej bol oblečený v ženských šatách,“ uviedol pre Topky Sukup. Ten sa však k pohovoru ani neprepracoval, údajne totiž nespĺňal hlavné kritériá.

Čo požadujú:
- minimálne ročnú prax
- komunikatívnosť
- angličtinu na komunikatívnej úrovni
- zodpovednosť a chuť pracovať

Čo ponúkajú:
- plastiku pŕs
- dvojročný kontrakt
- prácu v mladom kolektíve
- pružný pracovný čas

Pracovná ponuka All stars
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: All stars)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu