Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Syna zbila káblom kvôli účtu na Facebooku

Althea Rickettsová
Althea Rickettsová (Zdroj: Daily Mail)

FLORIDA/BRATISLAVA - Althea Rickettsová (62) z americkej Floridy bola obvinená z týrania detí po tom, čo svojho syna zmlátila pomocou počítačového kábla, pretože mal účet na Facebooku bez jej povolenia.

Rickettsová sa prvýkrát o synovom účte dozvedela od známeho po znepokujúcom príspevku v jeho profile, ktorý naznačoval, že by sa mohol pokúsiť ublížiť si, napísali noviny Orlando Sentinel.

V rozhovore s políciou, chlapec, ktorého vek nezverejnili, povedal, že matka sa na neho nahnevala a zbila ho káblom z počítača v ich dome v Apopke na Floride. Chlapec po tomto čine utiekol ku svojmu kamarátovi, kde ho našli s poraneniami na oboch ramenách.

Podľa polície bol chlapec nervózny a uplakaný. Keď Rickettsovú konfrontovali s jeho zraneniami, mala povedať, že "si zaslúžil, čo dostal," pretože klamal o stránke.

Policajný dôstojník vo svojej správe uviedol, že podľa Rickettsovej tam odkiaľ pochádza, je takáto výchova detí úplne normálna.

Rickettsovú zatkli a obvinili z týrania detí. Previedli ju do väzby v Orange County, kde ju držia bez možnosti prepustenia na kauciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu