Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Miliardár bez vkusu: Najhoršie sa vie dogabať otec Facebooku!

Mark Zuckerberg Zobraziť galériu (6)
Mark Zuckerberg

SAN FRANCISCO – Módu nerieši! Hoci sa Mark Zuckerberg (27) vypracoval zo študenta medzi najvplyvnejších ľudí sveta, v otázkach štýlu výrazne pokrivkáva. Napriek rozprávkovej sume na konte sa totiž so svojím imidžom zasekol v internátnych časoch. S obliekaním je na tom medzi známymi mužmi úplne najhoršie!

Má džínsovú pohodu! Aj keď si zakladateľ sociálnej siete Facebook môže dovoliť tie najluxusnejšie dizajnérske kúsky, v spoločnosti ho inak ako s ležérnym štýlom stretnete málokedy. V rifliach, bavlnenom tričku a teniskách totiž neváha prednášať ani na medzinárodných konferenciách. Výnimkou nie sú dokonca televízne interview, na ktorých si vystačí s flísovou mikinou a so šľapkami na bosých chodidlách. Tento chlap skrátka na imidž zvysoka kašle!

Markovu nechuť sledovať módne trendy pravidelne „oceňujú“ odborníci z popredných magazínov. Naposledy tak urobili tvorcovia časopisu GQ, ktorí génia z Harvardu ovenčili titulom Najhoršie oblečený muž v Kremíkovom údolí. V Mekke počítačového a technologického priemyslu sú jeho outfity síce na odpis, zúfať však rozhodne nemusí. Do prvej pätnástky spomínaného rebríčka sa totiž prepracoval aj microsoftový magnát, Bill Gates.

Zatiaľ čo pre počítačových expertov móda očividne nie je dôležitá, GQ má na celú záležitosť iný názor: „Inteligenti riadia svet. Ale popri svojich notoricky ohavných módnych kreáciách by niektorí weboví podnikatelia mohli používať štýl vysokého IQ. Zatiaľ čo ich technické inovácie si zaslúžia prestíž, ich outfity sú pre mužské pokolenie obrovským krokom vzad.“ Najlepším dôkazom týchto slov je práve Mark. Ten sa totiž v podobnom rebríčku, ktorý zostavil magazín Esquire, už minulý rok ocitol v prvej trojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu