Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jennifer Aniston si užíva milenca: Romantika na Havaji!

Jennifer Aniston a Justin Theroux Zobraziť galériu (10)
Jennifer Aniston a Justin Theroux

HAVAJ – Dlho neotáľala! Aj keď Jennifer Aniston (42) pauzu od filmových kamier ohlásila len nedávno, oddych si už vychutnáva naplno. A to presne tak, ako si ho naplánovala – po boku milenca, Justina Therouxa (39). Zamilovaný párik si to namieril za exotikou!

Keď relaxovať, tak poriadne! Niet najmenších pochýb o tom, že pokiaľ ide o výber dovolenkovej destinácie, Jennifer Aniston dobre vie, kde zložiť kufre. Nie náhodou koncom minulého týždňa pristála so svojou novou láskou na letisku jedného z Havajských ostrovov. Jeho krásy mala totiž možnosť spoznať už minulý rok, keď natáčala romantickú komédiu Just Go With It. A toto miesto jej zrejme naozaj učarovalo – až tak, že si ho vybrala na prvú oficiálnu dovolenku s Justinom!

Ako to už na Havaji býva zvykom, herecký párik hneď po prílete vyfasoval na krk po kvetinovom venci. V ležérnych outfitoch pôsobili obaja uvoľnene, pričom Justin prevzal rolu džentlmena a svoju polovičku oslobodil od všetkých tašiek. Jen si tak vykračovala bez batožiny, v ruke držala len fľašu s vodou.

To, ako dlho bude milenecká dvojica v exotickom prostredí utužovať svoju lásku, zatiaľ známe nie je. Naspäť sa však ponáhľať vôbec nemusí. Pred samotným odchodom totiž herečka stihla v kruhu priateľov usporiadať oslavu na počesť predaja vily a samotného presťahovania sa. „Jen mala v piatok večer vo svojom dome v Beverly Hills malú rozlúčkovú párty. Oveľa viac času plánuje tráviť v New Yorku,“ prezradil zdroj z jej blízkeho okolia. Zdá sa teda, že hollywoodska hviezda s novým partnerom naozaj mení život od základov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu