Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Konečne tehotná? Jennifer Aniston sa zväčšujú prsia aj bruško!

Jennifer Aniston rozprúdila fámy o tehotenstve hlbokým výstrihom. Zobraziť galériu (13)
Jennifer Aniston rozprúdila fámy o tehotenstve hlbokým výstrihom. (Zdroj: isifa, SITA)

LOS ANGELES – Vraj sa po rokoch túžby naozaj dočkala! Jennifer Aniston (42), ktorú médiá dlhé obdobie častovali prívlastkami smoliarky a samotárky, momentálne k šťastiu už nič nechýba. Podľa najhorúcejších správ jej totiž relatívne čerstvá láska priniesla aj vytúženého potomka. A herečka vytasila kyprejšie vnady ako dôkaz!

Jej prehlbujúca sa ženskosť má svoju príčinu! Špekulácie o tom, že Jennifer Aniston je konečne tehotná, sa kuloármi šíria už niekoľko dní. Olej do ohňa však priliala samotná blondínka, ktorá tento týždeň zavítala na spoločenskú akciu pod záštitou magazínu Elle. Na večierok, ktorý oslavoval úspechy hollywoodskych krások, zvolila odvážny výstrih. A predviedla bujnejšie poprsie, než na aké sú jej fanúšikovia zvyknutí!

Jennifer Aniston rozprúdila fámy
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

S informáciami o herečkinom tehotenstve zároveň vyrukoval týždenník OK! Magazine. Ten priamo na titulnej strane zobrazil Jen zo všetkých uhlov. Dôkazom toho, že jej pod srdcom rastie dieťa, majú byť nielen zväčšujúce sa vnady, ale tiež oblejší zadok a rastúce bruško.

Jennifer Aniston na obálke
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: OK!)

Tým najpresvedčivejším argumentom, o ktorý sa spomínaný časopis opiera, je však svedectvo osoby z herečkinho blízkeho okolia: „Ešte to neoznámila, ale všetci jej priatelia si myslia, že sa to konečne stalo.“ Uvedený zdroj zároveň dodáva, že Jen chýry o tehotenstve nijakým spôsobom nevyvracia: „Kedykoľvek niekto nadhodí tú otázku, Jen sa začne chichúňať a tváriť tajomne. Všetci jej kamaráti si o tom šuškajú.“ Všetko teda nasvedčuje tomu, že v Hollywoode je o jednu budúcu mamičku viac. Ostáva len dúfať, že novinu o tehotenstve čoskoro potvrdí aj samotná Jennifer!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu