Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexicou už v začiatkoch: Uhádnete, kto je táto zvodná 15-ka?

Z tejto sladkej tínedžerky vyrástla úspešná herečka Zobraziť galériu (8)
Z tejto sladkej tínedžerky vyrástla úspešná herečka (Zdroj: YouTube)

MADRID – Stvorená pre kameru už ako tínedžerka! Hoci niektoré z jej hollywoodskych kolegýň začínali pri hamburgeroch, táto kráska svoju kariéru odštartovala vo veľkom štýle. Krásnou tvárou a sexi krivkami totiž zaujala už ako pätnásťročná. Ktorá hviezda debutovala vo videoklipe?

Španielskym sexsymbolom od samého začiatku! Aj tak by sa dala opísať hviezdna dráha tejto herečky, ktorú dnes poznáme ako najnovšiu Pirátku z Karibiku. Jej nezameniteľný úsmev však režisérom motal hlavu už pred viac ako dvadsiatimi rokmi. V zamilovaných scénach nielen na pláži sa svetu predstavila vtedy len 15-ročná Penélope Cruz!

Objemné vlasy, veľké kruhové náušnice, čierna čipka a kožené doplnky – to všetko skvele vystihuje obdobie okolo roku 1989, kedy bol videoklip natočený. Samotný singel La Fuerza del Destino pochádza z dielne vtedajšej popovej skupiny Mecano, ktorú tvorili bratia Nacho a Jose Maria Canovci so speváčkou Anou Torrojo. Vo vzrušujúcich objatiach a bozkoch vidieť práve dlhovlasého Nachoa, pre ktorého sa očarujúca Penélope nestala len záležitosťou jedného nakrúcania. Rozkvitla medzi nimi láska na niekoľko rokov!

Aj keď od čias jej obrazovej prvotiny ubehli už viac ako dve desaťročia, tmavovláska srší sexepílom doteraz. Pribúdajúcim rokom sa totiž vôbec nebráni a nad obavami svojich kamarátok len krúti hlavou. „Keď počujem ženu na začiatku tridsiatky ako sa bojí starnutia, mám chuť ju prefackať,“ prezradila v nedávnom rozhovore. A niet sa tomu čo čudovať. Na 37-ročnú dámu totiž aj po pôrode vyzerá doslova ukážkovo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu