Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Španielska diva očarí aj s gigantickým bruškom: Pozrite na tú krásnu tehuľku!

Tehotná Penélope Cruz má obrovské bruško, s ktorým aj tesne pred pôrodom doslova prekvitá. Zobraziť galériu (14)
Tehotná Penélope Cruz má obrovské bruško, s ktorým aj tesne pred pôrodom doslova prekvitá. (Zdroj: profimedia.sk)

MADRID – Mohla by rodiť každú chvíľu! Hoci Penélope Cruz (39) svoje druhé tehotenstvo potvrdila len vo februári, jej bruško medzičasom narástlo do gigantických rozmerov. Aj s takýmito tvarmi však herečka na kráse nestráca, práve naopak. V červených šatách uchvátila na ulici počas celkom bežného dňa.

Neprehliadnuteľná! Penélope Cruz patrí vďaka svojim južanským črtám ku kráskam, okolo ktorých na verejnosti nemožno prejsť bez povšimnutia. V týchto dňoch však temperamentná diva púta pozornosť viac než kedykoľvek predtým. Aj vo vysokom štádiu tehotenstva neváha vyraziť do ulíc a pochváliť sa so svojím bruškom veľkosti XXL. Druhý prírastok pod srdcom sa buď čoskoro vypýta na svet alebo herečka čaká minimálne dvojčatá.

Oscarová hviezda sa tento týždeň objavila v španielskej metropole, keď telefonovala pred istým obchodom. Ako tehuľka svoju vizáž nijako nezanedbala a siahla po jednoduchých červených šatách. Nenápadný mejkap, rozpustená hriva a štíhle nôžky v pohodlných sandáloch  z nej urobili dokonalý prototyp budúcej mamičky, od ktorej by sa mohli učiť také celebrity ako Kim Kardashian či Jessica Simpson.

Penélope má so svojou zákonnou polovičkou Javierom Bardemom už dvojročného synčeka Lea. Keďže však pozná nástrahy šoubiznisu, o výchove ratolestí má veľmi jasnú predstavu. „Chcem, aby môj syn a ďalšie deti, ak nejaké budem mať, vyrastali v čo najanonymnejšom prostredí. Fakt, že jeho otec a ja sme si ako povolanie zvolili to, čo robíme, nedáva nikomu právo na to, aby vtrhol do nášho súkromia,“ vyjadrila sa v nedávnom rozhovore. Je teda naozaj chvályhodné, že tmavovláska si svoju rodinnú idylku stráži ako oko v hlave a maniere jej zatiaľ neprerástli cez hlavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu