Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Dvojitá nádielka erotiky: Penélope Cruz so sestrou ako polonahé sexbomby!

Mónica Cruz sa ako sexi zvodkyňa osvedčila. Najbližšie sa vyzlečie spolu so známejšou sestrou Penélope. Zobraziť galériu (11)
Mónica Cruz sa ako sexi zvodkyňa osvedčila. Najbližšie sa vyzlečie spolu so známejšou sestrou Penélope. (Zdroj: YouTube, archív)

MADRID – Ako dvojčatá! Hoci je medzi sestrami Penélope (38) a Mónicou (35) Cruz vekový rozdiel troch rokov, životom kráčajú svorne bok po boku. Niet sa preto čo čudovať, že okrem rodinného a hereckého puta ich najnovšie spája aj šťavnatá spolupráca pred objektívom. Obe sa vyzlečú do dráždivých súpravičiek.

Temperamentné sexice! Aj keď si Penélope Cruz momentálne užíva materskú dovolenku, novým pracovným príležitostiam sa nevyhýba. S mladšou sestrou Mónicou sa vrhla do pózovania a navrhovania zvodnej bielizne pod záštitou výrobcu Agent Provocateur so sídlom v Anglicku. A ako naznačujú dávnejšie zábery, na úspech nebude treba dlho čakať. Obe vyzlečené krásky totiž pred objektívom zvádzajú ako profesionálky.

Za pikantným kúskom stojí predovšetkým Mónica, ktorá sa stala veľmi úspešnou tvárou tohtoročnej kampane Wilhelmina: Show Your True Self od spomínanej značky. Nová skúsenosť ju tak nadchla, že ju vedenie oslovilo opäť, no tentoraz aj s ponukou dizajnérskej tvorby. Do tej sa s veľkým nadšením pustila spolu s Penélope, ktorá jej s líniou L'Agent bude pomáhať takisto v oboch smeroch. Pôjde o kolekciu cenovo dostupnejšiu širokej verejnosti, pričom na trhu by sa mala objaviť v auguste budúceho roka.

Napriek tomu, že čerstvá mamička už onedlho oslávi štyridsiatku, na šteklivú zákazku sa už teraz nesmierne teší. V minulosti sa totiž bez mihnutia oka vyzliekla nielen na plátne, ale aj na stránkach magazínov. „Pre mňa aj pre Mónicu je veľmi vzrušujúce, že sme sa mohli pustiť do tohto nového dobrodružstva. Obidve sme boli odjakživa veľkými fanúšičkami tejto značky a byť súčasťou jej tímu vnímame ako veľké šťastie,“ neskrývala španielska diva svoje nadšenie v oficiálnom vyhlásení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu