Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Španielska venuša v riskantných šatách: Konečne krivky skutočnej ženy!

Penélope Cruz s pribúdajúcimi rokmi prekvitá krásou a ženskosťou. Zobraziť galériu (10)
Penélope Cruz s pribúdajúcimi rokmi prekvitá krásou a ženskosťou. (Zdroj: SITA)

TORONTO – Ohúrila! Hoci Penélope Cruz (38) nikdy nepatrila k vychudnutým herečkám, po prvom pôrode jej prirodzená ženskosť nadobudla celkom nový rozmer. Hrdá mamička sa zaoblila v tých správnych partiách a všade, kde sa zjaví, nielen mužským obdivovateľom vyráža dych. Zvlášť, ak sa pred ich zrakmi pretŕča v provokatívnej róbe.

Zreje ako víno! Módni štylisti väčšinou odporúčajú dámam voľbu outfitu tak, aby vystavili na obdiv buď dekolt, alebo svoje zvodné nohy. Penélope Cruz sa však medzi ukážkovými partiami na svojom tele rozhodovať určite nemusí. Na filmovom festivale v Toronte zásady odborníkov na módu hodila za hlavu a so svojím stylingom zožala obrovský úspech.

Temperamentná kráska dorazila na kanadskú pôdu, aby uviedla snímku Twice Born, v ktorej si strihla hlavnú rolu. Slávnostná premiéra v jej prípade ani nemohla dopadnúť lepšie. Vyzývavá róba upriamovala pozornosť nielen na jej bujné poprsie, ale rafinovaný rázpork nechal vyniknúť aj jej dlhým nohám. Penélope tak krátko pred štyridsiatkou zapôsobila ako žena s postavou typu „krv a mlieko“ a nie ako vycivený vešiak na šaty.

Španielska bohyňa krásy v spomínanom filme stvárňuje slobodnú mamičku Gemmu. Ako sama priznala, išlo o jednu z tých úloh, ktoré pre ňu predstavovali ozajstnú výzvu. Na tlačovej konferencii však naznačila, že už čoskoro ju možno uvidíme v rámci britskej koprodukcie aj s tamojším prízvukom: „Rada by som si jedného dňa zahrala dievča z údolia.“ Prioritou však pre ňu naďalej zostávajú mamičkovské povinnosti. „Je to ten najkrajší pocit, aký som doteraz okúsila,“ rozplývala sa na margo materstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu