Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tehotná Šóošová: Musí hrať mŕtvu!

Lenka Šóošová si zahrá v novom seriáli mŕtvu manželku. Zobraziť galériu (6)
Lenka Šóošová si zahrá v novom seriáli mŕtvu manželku.

BRATISLAVA – Moderátorka markizáckeho Telerána Lenka Šóošová (35), ktorá má v októbri tohto roku priviesť na svet svoje prvorodené dieťa, kývla na zaujímavú ponuku. Brunetka si čoskoro zahrá v seriáli. Zjaví sa v ňom ako duch!

 Moderátorka Lenka Śóošová sa už čoskoro televíznym divákom predstaví v netradičnej úlohe. Vyskúša si herecký chlebíček. Bude hrať v novom markizáckom seriáli Druhý dych.

„Lenka Šóošová si v novom romantickom seriálii zahrá vedľajšiu úlohu - manželku hlavného predstaviteľa, mladého architekta Daniela, ktorého stvárni herec Branislav Deák. V seriáli však dlho nepobudne, zomrie hneď nazačiatku, čím sa dej začína ,“ dozvedeli sme sa na tlačovej konferencii k pripravovanému seriálu.

Topky.sk preto zaujímalo, ako sa moderátorke v tehotenstve hralo mŕtvu osobu a čo hovorí na svoju rolu. „Ja som hrávala v klipoch, teda skôr účinkovala. Nie som herečka, ale musím povedať, že ma táto ponuka potešila. Bolo to milé. Ani toto nie je žiadna veľká rola, skôr taký štek. Budem tam iba chvíľočku, v prvých častiach, a potom sa budem zjavovať ako duch,“ prezradila Šóošová.

Hoci si zahrá iba v niekoľkých častiach, jej podobizeň bude „na pľaci” takmer neustále. Jej seriálový manžel bude mať fotografiu svojej mŕtvej ženy na nočnom stolíku. „Predpokladám, že ani moja fotka nezíska Oskara,“ dodala so smiechom na margo svojej úlohy brunetka, ktorá už ako dieťa skúšala herecké šťastie na rôznych kastingoch. Nový seriál sa na televíznych obrazovkách objaví na jeseň tohto roku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu