Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šóošová 2 mesiace od pôrodu: Po tehotenstve ani stopy!

Lenka Šóošová v úlohe modelky. Zobraziť galériu (7)
Lenka Šóošová v úlohe modelky.

BRATISLAVA – Zhruba pred dvoma mesiacmi priviedla moderátorka Lenka Šóošová (35) na svet svojho synčeka Richarda. Od tej chvíle sa naplno venovala mamičkovským povinnostiam. V pondelok podvečer si však na krátku chvíľu odbehla do spoločnosti, aby sa predviedla v úlohe modelky. A pri pohľade na čerstvú mamičku niet pochýb, že nadbytočné kilogramy sú pre ňu neznámym pojmom!

Zažiarila! Pred pár dňami sa Bratislave konala módna prehliadka plesových rób od slovenských aj českých návrhárov. V nádherných šatách sa predviedli viaceré známe tváre, medzi nimi aj čerstvá mamička Lenka Šóošová.

Galéria: Módna prehliadka plesových rób.

Hoci viaceré ženy po pôrode trápia nadbytočné kilogramy, moderátorka je očividne úplne iný prípad. Pri pohľade na ňu by totiž málokto uveril, že bola len pred niekoľkými týždňami tehotná. „Ja som predtým veľmi veľa cvičila. O mne je známe, že som športový typ,” povedala nám k svojej figúre Šóošová.

Napriek tomu si však myslí, že stále je čo zlepšovať. Teraz som bola rok bez športu a v januári chcem začať opäť, lebo mi to veľmi chýba. Najmä preto, aby sa mi spevnila a vyformovala postava,“ povedala nám. Ako totiž prezradila, momentálne jej veľmi chutia sladkosti.       

Foto: ilovefashion.sk

Viac známych žien v plesových šatách nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu