Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šoóšová je už mamičkou: Má syna Richarda!

Lenka Šoóšová s priateľom Richardom sa stali v pondelok rodičmi. Majú syna Richarda. Zobraziť galériu (5)
Lenka Šoóšová s priateľom Richardom sa stali v pondelok rodičmi. Majú syna Richarda.

BRATISLAVA – Dala mu meno po otcovi! Moderátorka markizáckeho Telerána Lenka Šoóšová (35) v pondelok večer porodila svojho prvého potomka. Narodil sa je syn, ktorému spolu s priateľom Richardom Raimanom (31) dali meno Richard.

Už sú traja! Sympatická brunetka Lenka Šoóšová, ktorú diváci poznajú najmä z rannej relácie televízie Markíza, sa stala v pondelok večer mamičkou. Partnerovi Richardovi Raimanovi porodila prvé dieťa. Hrdý otecko bol po celý čas po Lenkinom boku a pôrodu sa priamo zúčastnil.

Hoci pohlavie dieťatka dlho tajili, teraz je jasné, že dvojica má synčeka. Topky.sk sa s čerstvou mamičkou skontaktovali.  „Pôrod bol aj vďaka doktorovi a pôrodnej asistentke dobrý. Samozrejme, aj podpora Riška, ktorý bol pri pôrode, zohrala svoju úlohu," napísala nám Šoóšová, ktorá sa teraz snaží čo najviac odpočívať.

Zaujímalo nás aj to, ako sa cíti novopečený otecko a ako vnímal príchod svojho syna na svet. „Pôrod prebehol bez komplikácii, prirodzenou cestou. Lenka aj dieťa sú v poriadku. Máme syna, ktorému sme dali meno Richard - po starom otcovi, ale vlastne aj po mne,“ prezradil nám s úsmevom Raiman, ktorý prežíva momentálne najšťastnejšie obdobie. „Pocity sú úžasné. Aj keď si to ešte úplne neuvedomujem. No to príde časom,“ priznal hrdý otecko, ktorý zatiaľ odmietol zverejniť miery svojho drobčeka i jeho fotografiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu