Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šóošovej autonehoda: Krv jej zaliala tvár!

Postava Lenky Šóošovej zahynie hneď v prvej časti seriálu. Zobraziť galériu (4)
Postava Lenky Šóošovej zahynie hneď v prvej časti seriálu.

BRATISLAVA – Boj o život! Tvár markizáckeho Telerána Lenku Šóošovú (35) oslovili tvorcovia seriálu Druhý dych z produkcie televízie Doma s ponukou, či si v ňom nezahrá. Čerstvá mamička ju prijala a už dnes večer sa objaví v úvodnej epizóde. Moderátorkinu postavu však nečaká ružový osud. Zomrie už v prvej časti.

Lenka Šóošová sa predstaví televíznym divákom v netradičnej úlohe - ako herečka. A to v novom romantickom seriáli Druhý dych, ktorý pobeží na obrazovkách televízie Doma. Moderátorka stvárni manželku hlavného hrdinu - charizmatického architekta Daniela Kráľa (Branislav Deák).

Tvár markizáckeho Telerána sa však v novom seriáli neohreje dlho. Zomrie hneď v úvodnej časti - zahynie pri autonehode. Napriek tomu, že si zahrala iba krátko, nakrúcanie si pochvaľovala. „Nie som herečka, ale musím povedať, že ma táto ponuka potešila. Bolo to milé, hoci som sa tam objavila iba na chvíľočku,“ povedala topkám Lenka. 

Napriek tomu, že stvárnila postavu, ktorá tragicky zahynula, na pľaci si užila aj zábavu. Napríklad pri scéne, počas ktorej jej tiekla po tvári krv. „Keďže som maskérka, na škole som si to už vyskúšala. A musím povedať, že to bolo veľmi príjemné. Dokonca sme sa pri tom s maskérkou nasmiali,uzavrela tému svojho hereckého výkonu Šóošová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu