Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Neuveriteľná zmena Sereny Williams: Pozrite na tie prsia!

Serena WIlliams Zobraziť galériu (14)
Serena WIlliams

LOS ANGELES – Tak tieto šaty jej sadli dokonale! Serena Williams (29) rozhodne nepatrí medzi tenistky, ktoré sa preslávili viac svojou krásou ako hraním. Vo výraznom outfite s obrovským výstrihom však vyzerala naozaj na jednotku!

Odvaha jej nechýba! Ako dokazujú viaceré fotografie z pláže, Serena sa ladnými krivkami pochváliť určite nemôže. Napriek tomu si na udeľovanie cien ESPY trúfla na minisukňu a hoci jej nohy aj zadok sú masívnejšie, tentokrát si to zrejme nikto nevšímal. Všetkých zúčastnených totiž tenistka „odrovnala“ svojím výstrihom!

Takmer po pupok! Serena sa zrejme rozhodla, že trochu napraví reputáciu aspoň svojmu imidžu. Tenisovo totiž momentálne neprežíva to najlepšie obdobie a v rebríčku ATP klesla poriadne hlboko. Utešiť ju môže aspoň to, že už dlho nevyzerala tak dobre ako práve teraz. Ružový hlboko vykrojený top odhalil poriadny kus jej vydvihnutého poprsia – a veru sa bolo na čo pozerať!

Samotná tenistka si zrejme uvedomuje zvláštnosti svojej postavy ako mohutný zadok a silné nohy.„Nevyzerám ako každé iné dievča a chcelo nejaký čas, kým som sa s tým zmierila. S tým, že som iná. Ale byť iná je fajn,“ povedala Serena nedávno. A ktorú časť svojho tela má najradšej? Prsia to nie sú. „Mojou najobľúbenejšou časťou tela zostáva úsmev. Počíta sa to?“   

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu