Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Krivky v tesných overaloch: J.Lo a tieto mačičky si to môžu dovoliť

J.Lo a známe mačičky v priliehavých overaloch Zobraziť galériu (11)
J.Lo a známe mačičky v priliehavých overaloch

LOS ANGELES – Sú krásne, štíhle a neboja sa to ukázať! Módna vychytávka v podobe overalu síce nie je pre hocijakú krásku, ak si ho však už žena oblečie, pohľad na ňu väčšinou stojí za to. Pri jeho nosení fantázií medze nekladú najmä známe speváčky – takto vystrkujú pazúriky!

Naomi Campbell
Zobraziť galériu (11)
Na krku má štyridsiatku, no postavičku ako lusk! Reč je čokoládovej topmodelke Naomi Campbell, ktorá sa v sivo-bielom overale od návrhára Igora Chapurina nedávno objavila na pódiu nového moskovského biznis centra. A pánom v oblekoch vyrazila dych!
Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (11)
Ďalšou štyridsiatničkou, ktorá ani zďaleka nepatrí do starého železa, je nepochybne Jennifer Lopez. Tá totiž na nedávnom vystúpení rozvlnila boky v odvážnom pavúčom kostýme. A Spider-Manovi zaručene padla sánka!
Nicki Minaj
Zobraziť galériu (11)
Svoje nezastupiteľné miesto majú overaly aj v šatníku mladej pophviezdy, Nicki Minaj. Práve v nich totiž najlepšie vynikne jej vyumelkovaný zadok napustený silikónom. Treba však uznať, že v novom videoklipe Super Bass trafila naozaj do čierneho. V žiarivej ružovej vyzerá skvele!
Katy Perry
Zobraziť galériu (11)
O poriadny ohňostroj sa svojimi kostýmami na javisku pravidelne stará aj americká speváčka Katy Perry. Keď má pyrotechnické kúzla navyše znázornené aj na čiernom overale, fanúšikovia vybuchujú radosťou!
Nicole Scherzinger
Zobraziť galériu (11)
Na dráždivé outfity sme zvyknutí aj u niekdajšej líderky kapely Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger. Je jedno, či ich zvýrazní hlbokým výstrihom alebo futuristickým nádychom – jej dokonalé krivky vyniknú za každých okolností!
Krivky v tesných overaloch:
Zobraziť galériu (11)
Vo svete šoubiznisu sa však, prirodzene, nájdu aj výnimky, ktorým overal veľmi nelichotí. Naposledy sa takéhoto prehrešku dopustila Serena Williams, ktorá na kurt vybehla ako krikľavo-ružová cirkusantka. S poriadnymi ženskými oblinami!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu