Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Serena Williams na nespoznanie: Spieva v tortových šatách!

Serena Williams Zobraziť galériu (9)
Serena Williams

LOS ANGELES – Raketu vymenila za mikrofón! Hoci Serenu Williams (29) na tenisových kurtoch obvykle vidíme s vážnou tvárou, v skutočnosti je za každý úlet. Dôkazom toho môže byť jej čerstvé video – dogabaná ako maturantka na plese otvorila ústa. A zaspievala!

Nie je to žiadna suchárka! O tom, že aj bývalá tenisová jednotka si zo seba dokáže poriadne vystreliť, svedčí zbrusu nová upútavka, z ktorej mnohým fanúšikom doslova padla sánka. V priebehu pol minúty sa totiž Serena predviedla tak, ako ju často nevidíme – presladená ako cukrová vata sa snaží o úctyhodný výkon. Nie však športový, ale umelecký!

Hodvábne ružové šaty, biele rukavice a korunka na hlave! Tým všetkým čokoládová tenistka šokuje v krátkom spote, ktorý má za úlohu pritiahnuť v stredu 13. júla čo najviac divákov k televíznym obrazovkám. Práve vtedy bude totiž prebiehať slávnostný ceremoniál udeľovania športových cien ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly Awards). A súdiac podľa Sereninho videa, aj tento rok sa bude na čo pozerať!

Serenáda, ktorú mladšia zo sestier Williamsových spieva s imidžom kráľovnej maturitného večierka, má v klipe svojho adresáta. A nie je ním nik iný ako moderátor spomínaného galavečera, Seth Meyers. Ten, prirodzene, takéto vyznanie nemohol nechať bez odozvy. „Ty budeš vždy mojou kráľovnou!“ zakričal jej po tom, čo si vypočul aj jej klarinetové sólo. A čo na to Serena? Odpovedala mu dráždivým hlasovým vibrátom jeho priezviska!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu