Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Serena Williams na pláži: Vyzerá ako veľryba v bikinách!

Serena Williams na pláži Zobraziť galériu (7)
Serena Williams na pláži (Zdroj: isifa)

MIAMI – Tá sa veru určite nestratí! Serena Williams (29) mala od krehkej dievčinky vždy ďaleko, teraz však začína pripomínať doslova prerastenú veľrybu. Široké stehná, obrovský zadok a bruško obrastené tukom – tak vyzerá slávna tenistka v bikinách!

Sebavedomie jej nechýba! Väčšina žien s postavou akú má Serena si dva krát rozmyslí, v čom sa ukáže na pláži. Tenistke je však zjavne úplne jedno, čo si kto o nej pomyslí a na pribraté telo si navliekla miniatúrne bikiny. Najmä spodný diel plaviek s tigrovaným vzorom vyzeral o pekných pár čísiel menší ako je Serenina skutočná veľkosť!

Dobrá nálada jej nechýbala! Víťazka Wimbledonu si však napriek svojej nie najlepšej postave pobyt vo vode užívala a neostýchala sa robiť ani bláznivé pohyby či gestá. Možno preto, že spoločnosť jej robili kamarátky, ktoré tiež nemožno nazvať chudými a tak sa športovkyňa cítila istejšie.

Serena sa kurtom v poslednom čase vyhýba, nemá totiž doliečené zranenie nohy. Tenistka priznala, že odlúčenie od svetového tenisu prežívala naozaj ťažko. „Celý čas som plakala. Bolo mi hrozne,“ priznala športovkyňa. Dnes je však na tom podľa záberov podstatne lepšie a na jej perách opäť vidieť úsmev. A to, či má veľký zadok alebo stehná je zrejme posledná vec, ktorá by ju trápila. Dôkazom je aj jej najnovší tenisový outfit -

Serena Williams na pláži:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu