Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šóošová s bruškom: Prezradila detaily tehotenstva!

Lenka Šóošová ukázala tehotenské bruško. Zobraziť galériu (8)
Lenka Šóošová ukázala tehotenské bruško.

BRATISLAVA - Bude mamou! Moderátorka markizáckeho Telerána Lenka Šóošová (35), ktorá už päť a pol roka tvorí pár s producentom Richardom Raimanom (31), sa teší zo svojho rastúceho bruška. O necelé tri mesiace bude mať dvojica prvého spoločného potomka. Brunetka pre topky.sk prezradila podrobnosti o svojom tehotenstve a plánovanom pôrode.

Donedávna svoje materské tvary skrývala, teraz ich už hrdo ukazuje! Moderátorka Lenka Šóošová sa čoskoro stane mamičkou. Hoci na brunetke tehotenstvo dlho nebolo vidieť a neskôr sa ho úporne snažila utajiť, na stredajší topkársky online rozhovor už prišla s úsmevom a s „priznaným” bruškom.

Napriek tomu, že sympatická markizáčka svadbu neplánuje, s priateľom Richardom sa na bábätko tešia.  Zaujímalo nás preto, či im do rodinky pribudne chlapček alebo dievčatko. „V zásade nám je to jedno, hlavne aby bolo zdravé. Ja síce viem pohlavie dieťatka, ale zatiaľ to nechcem prezradiť. Mená máme už vybraté pre chlapca aj pre dievča. Chceme, aby malo v mene písmeno R,“ povedala nám Šóošová, ktorá priznala, že už teraz sa s bábätkom rozpráva.

Zisťovali sme aj to, či Lenka trpí počas tehotenstva nejakými nevoľnosťami. „Väčšinou na večer mi príde troška zle, ale ináč si ani neuvedomujem, že som tehotná,“ poznamenala moderátorka, ktorá chce vraj rodiť prirodzenou cestou. „Hoci viem, že mám úzku panvu, chcem to vyskúšať normálne. Nad cisárkym rezom som zatiaľ príliš neuvažovala. To, kde budem rodiť, tiež ešte neviem, uvidíme,“ dodala budúca mamička, ktorá má svoje prvé dieťa priviesť na svet v októbri tohto roka.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu