Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prvá dáma Francúzska v bikinách: Aha, ako sa zaguľatila!

Carla Bruni na pláži Zobraziť galériu (7)
Carla Bruni na pláži (Zdroj: isifa)

BREGANCON – Už sa neskrýva! Hoci Carla Bruni (43) bola na informácie o svojom tehotenstve spočiatku veľmi skúpa, dnes sa už toľko neostýcha. Na dovolenke s manželom totiž hrdo vystavila nadobudnuté tvary iba v bikinách – jej rastúce bruško neprehliadol nik!

Prvý spoločný potomok je na ceste! Aj keď táto správa kolovala v kuloároch už od apríla, manželka francúzskeho prezidenta sa k nej vyjadrovať veľmi nechcela. Zdá sa však, že medzičasom zmenila názor – s Nicolasom Sarközym sa vybrala za oddychom na Francúzsku riviéru... A bez okolkov vhupla do dvojdielnych plaviek!

Vzhľadom k tomu, že nosí pod srdcom dieťa, Carla si slnečné dni vychutnávala leňošením na pláži. To však neplatilo v prípade jej o 13 rokov staršej zákonnej polovičky. Nicolas si totiž okolie pevnosti Bregancon obhliadol aj zo sedla bicykla. A neskôr tehotnú prvú dámu povozil na autíčku po golfovom ihrisku. Nechýbali však ani nežnosti – prezidentský párik mal k sebe na pobreží naozaj blízko.

Aj keď sa to u niekdajšej modelky z veľkosti bruška zatiaľ zistiť nedá, objavili sa špekulácie, že čaká dvojičky. Tie však aspoň čiastočne poprel budúci starý otec, 82-ročný Pal Sarközy. „Nechcú vedieť pohlavie bábätka vopred. Ale ja som si istý, že to bude dievčatko – krásne ako Carla,“ prezradil nedávno nemeckým novinám Bild. Isté je však aspoň jedno. Hoci už obaja majú vlastné deti z predchádzajúcich vzťahov, na prvú spoločnú ratolesť sa prominentní manželia zaručene veľmi tešia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu