Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Botoxová Carla Bruni dáva zabrať aj perám: Má ich ako kačka!

Carla Bruni botoxom trápi nielen tvár, ale aj pery. Zobraziť galériu (11)
Carla Bruni botoxom trápi nielen tvár, ale aj pery. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Je závislá na plastikách? Hoci Carla Bruni (44) si pozíciu prvej dámy viac neužíva, médiá jej stále venujú nemalú pozornosť. Od niekdajšej modelky sa totiž očakáva, že svojho manžela bude aj s pribúdajúcimi rokmi reprezentovať na úrovni. S jej láskou ku skrášľovacím zákrokom ta však ide naozaj ťažko.

Nesie svoj podiel viny za manželov neúspech? Aj keď len s pomerne tesným výsledkom, no Nicolas Sarközy prezidentské kreslo v nedávnych voľbách neobhájil. V očiach verejnosti už totiž zďaleka nemá taký kredit ako pred štyrmi rokmi. Vtedy stelesňoval šťastného ženáča s jednou z najkrajších žien sveta. Dnes však zákonná polovička po jeho boku nosí kamennú tvár a nafúknuté pery.

Zamrznutá mimika a našpúlené ústa – s takým imidžom sa Carla premávala pred voličmi aj počas nedeľňajších parlamentných volieb. Tvár si síce schovávala za slnečnými okuliarmi, mnohí však neverili vlastným očiam, kam za tak krátke obdobie dokázala zájsť. Okrem vyžehlenej pleti si totiž botoxom nechala napichať aj pery. A tie na niektorých momentkách pripomínajú kačací zobák.

Či brunetka zo začarovaného kruhu ešte niekedy nájde cestu von, zatiaľ nevedno. Isté ale je, že na domácej pôde sa jej posadnutosť úpravami tváre príliš veľkej popularite neteší. Nedôveru u voličov vyvolali aj minuloročné fámy o kríze vo vzťahu s Nicolasom. Tie sa páru nepodarilo celkom zažehnať ani narodením prvého spoločného potomka – dcérky Giulie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu