Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z prvej dámy mačacia žena: Kráľovná botoxu desí čím ďalej, tým viac!

Carla Bruni naháňa mladosť botoxom, no jej skutočný vek prezrádzajú ruky. Zobraziť galériu (10)
Carla Bruni naháňa mladosť botoxom, no jej skutočný vek prezrádzajú ruky. (Zdroj: SITA)

PARÍŽ – Starnúť prirodzene a s gráciou odmieta! Hoci mala Carla Bruni (46) kedysi naštartovanú úspešnú dráhu v modelingu, dnes pripomína skôr zašlý exponát z múzea voskových figurín. Napriek ostrej kritike domácich francúzskych i zahraničných médií totiž pokračuje v botoxovej kúre. A tá ju z prirodzenej krásky zmenila na mačaciu ženu.

Kam je až ochotná zájsť? Vo svete šoubiznisu sa povráva, že dáma, ktorá objaví čaro botulotoxínu a iných omladzujúcich injekcií, sa ich dokáže vzdať iba s obrovskými ťažkosťami. Podobne je na tom aj manželka bývalého francúzskeho prezidenta, ktorá sa tento týždeň objavila na istej módnej prehliadke. Jej zamrznutá tvár a zúžené oči už nikoho z prítomných hostí neprekvapili.

Carla Bruni si pri príchode na šou dielne Schiaparelli tvár maskovala veľkými čiernymi slnečnými okuliarmi. Neskôr si však ochotne zapózovala s viacerými známymi osobnosťami, medzi ktorými nechýbala jej priateľka od protinožcov Elle MacPherson. Obe celebrity sa síce do objektívov usmievali, no niekdajšia prvá dáma Francúzska očividne ledva hýbala mimickými svalmi.

Po tom, čo Nicolas Sarközy prehral posledné prezidentské voľby, sa jeho vyumelkovaná polovička rozhodla oživiť svoju hudobnú kariéru. Jej ambície sa mali naplniť vo frankofónnej Kanade, no od tamojších promotérov prišli pre Carlu nepríjemné správy. „Predalo sa len zopár lístkov,“ prezradil zdroj na margo zrušenia plánovaného turné. Bývalej modelke tak nezostáva nič iné ako oprášiť staré priateľstvá a aspoň z času na čas zavítať na nejaké módne podujatie. Ale už z pozície poľutovaniahodnej veteránky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu