Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hriešne dvadsiatky hore bez: Navzájom si omakávajú prsia!

Polonahá Rosie Jones si s kamarátkami obchytkáva prsia
Polonahá Rosie Jones si s kamarátkami obchytkáva prsia (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Dotyky zbližujú! Hoci celodenné fotenie je väčšinou nudné a namáhavé, za dverami šatne to môže vyzerať aj celkom inak. Stačí sa pozrieť na prsnatú venušu Rosie Jones (20) – tá si so svojimi kamarátkami dlhé chvíle skrátila naozaj pikantne. Baby v nohavičkách si rukami porovnávali svoje prednosti!

Na veľkosti a tvare záleží! Aspoň čo sa týka vnád glamour modeliek, ktorých sexi krivky od dokonalosti nemajú ďaleko. Dôkazom je záber z mobilného telefónu, ktorý britská sexbomba vystavila na obdiv internetovým užívateľom prostredníctvom svojho účtu v sieti Twitter. Spolu s ďalšími troma polonahými kráskami sa na ňom oddáva šteklivým hrátkam – dievčatá sa obchytkávajú jedna radosť!

Aj keď modelky mali okolo seba množstvo oblečenia od výmyslu sveta, zábavu si vychutnávali naozaj poskromne. Navlečené iba v miniatúrnych gaťkách, prípadne s natáčkami na hlave – takto si navzájom doslova poťažkávali svoju ženskú pýchu. Svedčí o tom komentár k predmetnej fotografii: „Ó, áno, tie sú ale ťažké, však?“ Nuž, k tomu viac dodávať naozaj netreba!

Rosie má síce len 20 rokov, vo svojej doterajšej kariére sa však rozhodne má čím pochváliť. Jej šťavnaté zábery sa totiž pravidelne objavujú na tretej strane bulvárnych plátkov, ale aj v renomovaných pánskych magazínoch ako FHM, Nuts či Loaded. Pre úplnosť stačí už len spomenúť, že brunetka je držiteľkou Guinnessovho rekordu z roku 2009. Za jedinú minútu si dokázala zapnúť a sňať až sedem podprseniek!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu