Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nicole Scherzinger dráždi výstrihmi: Po pupok aj po zadok!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (10)
Nicole Scherzinger (Zdroj: InStyle)

LONDÝN – Sebavedomá a hriešne sexi! Na to, aby vystrkovala pazúriky, mačička Nicole Scherzinger (33) nepotrebuje hneď zhadzovať vrchné časti oblečenia. Zvádzať totiž dokáže aj v celkom jednoduchej čiernej a bielej variácii. Takto to vyzerá, keď sa rafinovanosť snúbi so sexepílom!

V jednoduchosti je krása! Zrejme tohto hesla sa držali aj tvorcovia najnovšieho čísla magazínu InStyle, ktorí na exkluzívne fotenie zlákali líderku niekdajšej skupiny Pussycat Dolls. A hoci vyčarovať sexi pózy nie je s telom Nicole Scherzinger vôbec náročné, tentoraz išlo skôr o prudkú eleganciu a vyberaný štýl. Stačilo poodhaliť pokožku v tých správnych partiách!

Výstrih až po pupok, či celkom obnažený chrbát! Je úplne jedno, či speváčku štylisti navlečú do bielych puzdrových šiat alebo čiernej rafinovanej kombinézy. Výsledok je totiž vždy rovnaký – pohľadom sa pristaví každý. Keď Nicole navyše v obtiahnutých legínsoch a vysokých podpätkoch roztiahne nohy, väčšina jej obdivovateľov sa zmôže len na dve slová. Klobúk dole!

Aj keď sa v súvislosti s popovou divou nedávno v kuloároch šepkalo o zásnubách, svadba tak skoro zrejme nebude. Nicole totiž fámy o tom, že si pred ňou Lewis Hamilton pokľakol na koleno, rázne poprela. A posťažovala sa, že ju pri šoférovaní jej pretekárska hviezda neustále buzeruje: „Stále mi hovorí, že mám mať obe ruky na volante. Ale kto to pri šoférovaní robí?“ Máš pravdu, Nicole, takýchto poctivých vodičov je dnes ako šafranu!

Sú podľa vás muži lepší šoféri ako ženy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu