Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šok pre Salmu Hayek: Jej manžel urobil dieťa tejto sexici!

Linda Evangelista a Salma Hayek Zobraziť galériu (11)
Linda Evangelista a Salma Hayek (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Ako obarená vriacou vodou! Taká zostala mexická krásavica Salma Hayek (44) po tom, čo sa prevalil škandál okolo jej manžela a milovníka žien, François-Henriho Pinaulta (49). Jeho potomstvo sa totiž nečakane rozrástlo – dieťa splodil aj so sexi modelkou!

O výživné viac! Týmto smerom sa bez najmenších pochýb bude uberať scenár súdneho pojednávania, do ktorého je zaplatený spomínaný francúzsky podnikateľ. Okrem dvoch detí z prvého manželstva bude totiž štedrou finančnou injekciou v najbližších rokoch podporovať aj štvorročného chlapčeka. Toho ešte v roku 2006 splodil s krásnou kanadskou supermodelkou Lindou Evangelistou (46). O koľkých jeho ratolestiach ešte nevieme?

Po rokoch mlčania si nárokuje svoje práva! Hoci dohady o otcovstve Lindinho syna Augustina Jamesa smerovali k Pinaultovi už dávnejšie, k ich definitívnemu potvrdeniu došlo až začiatkom tohto mesiaca. Manekýnka vo výslužbe sa totiž za svojho jedináčika rozhodla pobiť na súde. Podľa denníka New York Post išlo pritom už o tretie alebo štvrté pojednávanie, na ktorom sa nádejný otecko tentoraz nezúčastnil kvôli „nedorozumeniu“. Do reči však po opustení budovy nebolo ani samotnej Linde – tvár si schovala za slnečné okuliare a čakajúcich novinárov odignorovala. Jej dvojslovná odpoveď „newyorský architekt“ už totiž na opis biologického otca jej syna rozhodne nestačí!

Ktovie, či by sa Salma za svojho terajšieho manžela vlastne vydala, ak by mu sama neporodila dieťa číslo štyri. Jej jediná dcéra Valentina totiž už bola na svete, keď si herečka zásnuby s francúzskym Casanovom rozmyslela. Nakoniec sa však nechala presvedčiť a dievčatko je vychovávané v kompletnej rodine. Počet jeho nevlastných súrodencov však ešte ani zďaleka nemusí byť definitívny!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu