Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Willisova dcéra Rumer: Pritesné šortky a vykúkajúce prsia!

Rumer Willis Zobraziť galériu (8)
Rumer Willis (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Tá sa veru nezdá! Aj keď podľa viacerých odborníkov na krásu Rumer Willis (22) príliš sexepílu do vienka nedostala, vyzývavých outfitov sa rozhodne neštíti. Pozrite, ako tento týždeň zamávala s mužmi na čerpacej stanici – s rozopnutou košeľou a šortkami na prasknutie!

Nohy ukázať, prsia odhaliť! Aj tak by mohlo znieť heslo, ktorého sa najstaršia dcéra Brucea Willisa a Demi Moore držala pri svojej nedávnej zastávke na benzínovej pumpe. Prítomným paparazzom, ako aj náhodným okoloidúcim, však pri pohľade na jej letný imidž vŕtala v hlave len jediná otázka. Ako sa do tých pritesných šortiek vlastne natrepala?

Napasované na milimeter presne! Takým dojmom pôsobili ultrakrátke denimové nohavice s vysokým pásom, v ktorých známa ryšavka vyrazila do losangelských ulíc. Okrem nich sa však rozhodla zaprovokovať aj rozhalenou blúzkou v bledom odtieni. Keďže gombíkov mala rozopnutých viac ako dosť, vykúkali jej nielen prednosti, ale aj kontrastná čierna podprsenka. Štýl 70. rokov teda Rumer poňala naozaj odvážne – zvedavým pohľadom ponúkla, čo mohla!

Ak sa však aj nájdu novinári, ktorí dcéru niekdajšieho hollywoodskeho páru nevykreslia v najlepšom svetle, ona si z toho ťažkú hlavu nerobí. Ako sa totiž zdôverila v dávnejšom rozhovore, vďaka sociálnym sieťam sa cíti svojím spôsobom chránená: „Každý má názor a ak niekto povie niečo negatívne, nemôžete sa brániť, pretože žiadna odpoveď nie je dostatočná. Práve to je skvelé na vynálezoch typu Twitter – čoraz viac máme pod kontrolou svoj imidž.“ V prípade toho tvojho, Rumer, by však možno nezaškodila konzultácia u odborníka!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu