Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šéf Smeru Fico sa odviazal: Lepšie nahé ženy ako v bikinách

Robert Fico bikiny neobľubuje. Stokrát lepšie sú vraj ženské trenky.
Robert Fico bikiny neobľubuje. Stokrát lepšie sú vraj ženské trenky. (Zdroj: SITA, isifa)

BRATISLAVA – Aj keď sa teplé počasie zatiaľ veľmi nepredviedlo, leto sa už začalo, čo si všimol aj expremiér a šéf Smeru Robert Fico. Nedávno sa v rádiu Expres rozhovoril o tom, ako pravidelne beháva na hrádzi a my tušíme, čo ho tam asi láka chodiť okrem športovania. Korčuľujúce krásky často len v plavkách so sexi postavami a krásnymi tvárami. Ako znalec krásnych žien odporučil všetkým mužom, aby sa vybrali na bratislavskú hrádzu, vraj je ich tam dosť.

Predseda najsilnejšej opozičnej strany v expresáckej relácii Čo týždeň dal čo-to poodhalil zo svojho súkromia. Prezradil, že po odchode z funkcie premiéra zhodil 15 kíl. „Dostal som sa do takého štádia, že mám asi lepšiu kondíciu ako môj pes, lebo už sa mu niekedy nechce za mnou chodiť,“ uviedol Fico. Pomáhajú mu pri tom aj jeho pravidelné výjazdy na hrádzu.

A že sa tam nesústredí len na zveľaďovanie vlastného tela a rád si obzrie sexi dievčatá, ktoré sa popri ňom preženú na korčuliach, je z jeho slov zrejmé. „Ráno som bol na hrádzi a bola tam brunetka s mierami 90-60-90 na korčuliach.

Chválami na adresu hrádzových sexíc bývalý premiér naozaj nešetril. Dokonca vyzval silnejšie pohlavie na návštevu hrádze v hlavnom meste. „Choďte páni na hrádzu. Choďte na bratislavskú hrádzu, tam sa postavte a nebudete veriť, koľko nádherných dievčat s vynikajúcimi postavami, s krásnymi tvárami, vlasmi, primerane oblečené, aby primerane provokovali, sa tam premáva,“ rozhovoril sa nečakane úprimne Fico.

Prišla reč aj na to, či u žien preferuje bikiny alebo klasické plavky. „Lepšie nahá žena ako bikiny,“ prekvapil Fico. Napokon však dodal, že v poslednom čase sa mu páčia ženské plavky, ktoré majú strih trenírok. „Vyzerá to výborne, podľa mňa stokrát lepšie ako bikiny,“ povedal. Keď však dostal otázku, či by šiel na kávu radšej so šéfom SDKÚ Mikulášom Dzurindom alebo premiérkou Ivetou Radičovou, dal by prednosť expremiérovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu