Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ošiaľ z transsexuálov na móle: Už sa pretŕčajú aj v bikinách!

Lea T - kedysi chlap, dnes vychytená modelka Zobraziť galériu (7)
Lea T - kedysi chlap, dnes vychytená modelka (Zdroj: SITA)

RIO DE JANEIRO – Zažívajú obrovský boom! Reč je o svojských modelkách s muskulatúrnou postavou, ktorým ku kráse a k pohlaviu dopomohli ruky chirurga. Medzi takéto vychádzajúce hviezdy patrí aj Lea T – tá preoperované telo bez ostychu vystavuje v plavkách!

Vo svete modelingu už nie sú ojedinelým javom! Transsexuálne modelky, ktoré sa „tam dole“ narodili s mužským pohlavím, na mólach pribúdajú ako huby po daždi. Stačí vycestovať do exotickej Brazílie – na tamojších prehliadkach sa mnohé z nich prechádzajú ruka v ruke so samotnými návrhármi!

Hviezdou istej juhoamerickej módnej šou sa uprostred týždňa stala 180 centimetrov vysoká Lea T, ktorá má na konte svoju prvú plavkovú kampaň. Na prehliadke Fashion Rio Summer 2012 tak bolo vďaka nej poriadne horúco. V miniatúrnych bikinách značky Blue Man bola od prirodzenej ženy doslova na nerozoznanie. Nechýbali jej prsia ani dlhé vlasy!

Zaujímavosťou je, že v prípade tejto pozoruhodnej brunetky ide o priam raketový štart kariéry. Len koncom minulého roka ju totiž objavil návrhár módneho domu Givenchy. Už v januári pritom hviezdila na móle počas Týždňa módy v São Paule. Jej profesionálne fotografie sa doteraz objavili vo viacerých vychytených časopisoch (Vogue Paris, Hercules Magazine, Interview Magazine, Cover Magazine, Love Magazine), vďaka čomu sa rozhodla pre zásadný krok. Pred zhruba troma mesiacmi podstúpila kompletnú zmenu pohlavia. A lukratívne ponuky sa jej len tak sypú!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu