Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexica Pavolová v bikinách: Užívala si exotiku!

Stanka Pavolová má sexi postavičku. Zobraziť galériu (6)
Stanka Pavolová má sexi postavičku.

THAJSKO – Bolo čo obdivovať! Moderátorka jojkárskych Promi Novín Stanislava Pavolová (30) sa len nedávno vrátila z dovolenky. Oddych si naplno vychutnávala v exotickom Thajsku, ktoré ju očarilo už dávnejšie. Na svoje si však prišli aj všetci tí, ktorí videli blondínku odetú v plavkách. Pohľad na ňu skutočne stojí za to!

Dobrodružná! Moderátorku Stanislavu Pavolovú to pri výbere tohtoročnej dovolenky znovu ťahalo do Thajska. Ako nám totiž jojkárka prezradila, spomínanú ázijskú krajinu navštívila už niekoľkokrát. Najnovšie si vychutnávala nezvyčajnú atmosféru a odlišné kultúry celé tri týždne.

„Bolo úžasne. Milujem to tam,“ pochvaľovala si pobyt v exotickom prostredí Stanka. Spoločnosť jej robil priateľ, s ktorým si užívali piesok a more. No nielen to. „Navštívili sme aj časti, ktoré nie sú turisticky až tak veľmi vyhľadávané. Zbalili sme batoh a išli na motorke,“ dodala.  

Život v Thajsku je bezpochyby iný ako u nás. Občas môže byť aj nebezpečný. Zaujímalo nás teda, či moderátorkina dovolenka prebiehala bez komplikácií. „Našťastie sa nám nič zlé nestalo. Máme len príjemné zážitky,“ uzavrela Pavolová. Tú si zrejme jej partner strážil ako oko v hlave. Zvodná blondínka v úsporných červených bikinách totiž musela byť určite veľkým lákadlom pre mnohých mužov.

FOTO: Moderátorka Stanislava Pavolová na dovolenke v Thajsku.

Stanka Pavolová na dovolenke
Zobraziť galériu (6)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu