Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi osemnástka Kate Upton: Toto telo nemá konkurenciu!

Kate Upton Zobraziť galériu (12)
Kate Upton

LOS ANGELES – Obrovské prsia a dokonalé telo! Kate Upton (18) je na najlepšej ceste stať sa najsexi modelkou na svete. Prvý krok k tomu sa jej podaril skvele – jej vnady v plavkách ozdobili titulku prestížneho Sports Illustrated!

Najťažšia úloha, akú môžete dostať? Nájsť chybu na tele Kate Upton! S jej bujnými vnadami, plochým bruškom, dlhými nohami a veselým úsmevom je to takmer nemožné. To isté si povedalo aj vedenie Sports Illustrated a svojim čitateľom doprialo pohľad na najvzrušujúcejšie fotografie posledného roka!

Fotenie si užívala! „Je to tu prekrásne. Vyrastala som na Floride, ale nikdy som nevidela takúto pláž,“ povedala nadšená Kate na margo Filipín a z videa, ktoré vzniklo počas fotografovania je zrejmé, že táto práca bola pre ňu skôr pôžitkom. „Je to tu ako v raji. Všetci sú veľmi milí a sú radi, že sú tu.“

Nie všetky zábery sa však rodili úplne jednoducho. Najmenej radosti Kate prinieslo fotenie záberov, pri ktorých si na prsiach pridŕža morské hviezdice. „Uvidela som ich v oceáne a len tak ich zdvihla a oni na to, daj si ich na prsia! Záber vyšiel skvele, ale nikomu by som to neodporúčala,“ spomína so smiechom modelka.

Kate Upton pri fotení pre Sports Illustrated 2011 avi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu