Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kyprá Kirstie Alley opäť na zemi: Spriahli sa proti mne!

Kirstie Alley opäť na parkete prežívala horúce chvíle Zobraziť galériu (9)
Kirstie Alley opäť na parkete prežívala horúce chvíle

LOS ANGELES – Smola sa jej doslova lepí na päty! Aj keď si Kirstie Alley (60) v tanečnej šou vedie nad všetky očakávania, jej výkon už opäť poznamenal do očí bijúci trapas. Tentoraz zostala sedieť na parkete kvôli lodičkám. Bráni sa však ako levica – toto je niekto urobil naschvál!

Nedoprajú jej víťazstvo! Aspoň to si myslí americká herečka, ktorá momentálne žiari na televíznych obrazovkách. Tvrdým tréningom sa totiž v programe Dancing With the Stars z outsidera prepracovala na vážnu konkurenciu mladších a štíhlejších kolegýň. Je vraj až taká dobrá, že ju chcú odstaviť za každú cenu. A hádžu jej pod nohy poriadne veľké polená!

Po tom, čo Kirstie v minulom kole svojou váhou podlomila nohy tanečnému partnerovi, opäť zostala sedieť na zadku. Počas elegantného waltzu ju totiž zradila lodička, ktorá sa jej z ničoho nič vyzula. Herecká diva však svoj podiel viny tentokrát odmieta. Za ošemetnou situáciou vidí spiknutie!

„Myslím, že je to sprisahanie! Myslím, že dievčatá mi nastrihli topánku!“ zaútočila kyprá blondínka v rozhovore pre magazín Us Weekly. Úloha novodobej Popolušky v priamom prenose sa jej totiž ani trochu nepáčila – zvíťaziť chce za každú cenu: „Chcem vyhrať. A chcem vyhrať tak, že budem najlepšia!“ Ak však bude s výhovorkami pokračovať, do finále sa zrejme nepretancuje.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu