Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kelly Osbourne zúfalá z jo-jo efektu: Podviažte mi žalúdok!

Kelly Osbourne Zobraziť galériu (12)
Kelly Osbourne

LONDÝN – Stratené kilá sa na ňu znova lepia! Hoci Kelly Osbourne (26) na svojej postave odviedla poriadny kus práce, výsledok jej sám od seba dlho nevydržal. Len čo poľavila vo svojom režime, opäť sa začala zaobľovať. A v panike už dokonca zvažuje operáciu – pre obrích tučkov!

Jo-jo efekt ju poriadne vydesil! Podľa správy v britských novinách Daily Star totiž televízna hviezda mala možnosť okúsiť, ako vyzerá strašiak všetkých drastických diét. Len čo si dopriala to, na čo má chuť, ručička váhy začala stúpať prudko nahor. A to si Kelly ako Madonnina modelka v žiadnom prípade nesmie dovoliť!

„Nedávno bola na dovolenke a kým si užívala, pribrala takmer 6 kíl,“ prezradil blondínkin blízky zdroj. Podľa neho na Kelly čakalo po návrate viac ako nemilé prekvapenie: „Zostala v šoku, keď prišla domov a uvedomila si, že sa nedokáže vmestiť do svojho nového oblečenia.“ Jej strach je vraj pritom celkom prirodzený – obáva sa, že jej drina pri chudnutí vyjde navnivoč!

Zaujímavosťou je, že ako pravá celebrita, hviezdička reality šou automaticky hľadá východisko v operácii. Viac ako sebazaprenie je jej milšie ľahnúť si chirurgovi na stôl! „Kelly vie, že bandáž žalúdka by bola drastická, ale zúfalo si chce udržať nižšiu hmotnosť. To, že je tvárou Madonninej kolekcie, vytvára ešte väčší tlak. Desí sa, že ak ešte priberie, vyhodia ju v prospech niekoho štíhlejšieho,“ vysvetlil spomínaný zdroj vo svojej výpovedi. Dúfajme však, že takéto riešenie si Kelly rozmyslí. Veď od obezity má stále poriadne ďaleko!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu