Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najhoršie súkromné foto na webe? Kelly Osbourne bez mejkapu!

Kelly Osbourne Zobraziť galériu (9)
Kelly Osbourne "na prírodno" - strapatá a bez mejkapu (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Nemá sa čím chváliť! Zatiaľ čo mnohé celebrity strávia prípravou na vlastné fotky celé hodiny, Kelly Osbourne (27) je v tomto smere celkom bezprostredná. O súkromný záber sa neváha podeliť ani tesne pred spaním. Odlíčená a strapatá však vyráža dych v tom najnegatívnejšom zmysle.

Čo si chcela dokázať? Keďže Kelly Osbourne moderuje program s názvom Módna polícia, očakáva sa od nej, že na svoj upravený zovňajšok si obzvlášť potrpí. Jej čerstvý príspevok v mikroblogovacej sieti Twitter však svedčí o pravom opaku. Televízna hviezda sa neváha pretŕčať ani v tých najmenej lichotivých situáciách.

„Práve som našla svoje obľúbené pyžamo! Musím byť hore už o piatej ráno. Vďakabohu za chorobu časových pásem a pohodlnú posteľ,“ týmito slovami Kelly okomentovala svoju fotografiu zverejnenú tesne pred tým, ako sa uložila na spánok. S vyrážkami na tvári a rozlietanými vlasmi fialovej farby však príliš vábne rozhodne nepôsobila.

Či sa britská celebrita pred fotením vôbec pozrela do zrkadla, nevedno. Isté však je, že dva milióny svojich nasledovníkov príliš nepotešila. Bez šikovných rúk vizážistov a kaderníkov by ju ku krásaviciam zaradil len málokto. O to zarážajúcejšie je, že dcéra rockera Ozzyho Osbournea bez okolkov kritizuje outfity a celkový výzor takých hviezd ako Christina Aguilera či vojvodkyňa z Cambridge.

Najlepšie mejkapové premeny celebrít nájdete TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu