Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Päť psíkov Dary Rolins: Mŕtvi alebo mrzáci!

Dara sa teší z novej fenky Missy Zobraziť galériu (11)
Dara sa teší z novej fenky Missy

PRAHA - Tomu sa hovorí smola! Speváčka Dara Rolins (33) mala za posledné roky už päť psov, a teraz sa už zasa objavuje s úplne novým šteniatkom. Doma má dokonca aj novú mačičku. Kde sú však tie staršie zvieratká? „O takmer všetkých psíkov som prišla nešťastnou náhodou. A toho predposledného som musela nechať svojmu expriateľovi Jardovi Bednářovi,“ vysvetľuje Dara smutne. Jej bývalí psíci buď zomreli, alebo sa zmrzačili.

Krásna speváčka sa v spoločnosti psíkov objavuje dosť často. Zakaždým je z nich nadšená, no na počudovanie sa psíci po jej boku s pravidelnou rotáciou vymieňajú. Ako to? „Prvú som mala pudlíčku Peggy, tá však zomrela. Potom som si zaobstarala šarpeja Bastyho, no toho na ulici pred garážou mojej priateľky prešlo auto. A chrtica Babya, ktorú som mala po ňom, zasa skočila zo Žižkovského pamätníka a naštiepila sa chrbticu. Tak som ju musela dať k sesternici, ktorá má čas sa o ňu starať, ako potrebuje,“ spomína speváčka na plejádu svojich zvieracích miláčikov, o ktorých nešťastnou náhodou prišla.

„Potom sme si s partiou priateľov zobrali z útulku orieška Taxiho, a keď som sa od priateľov odsťahovala, tak im zostal. A Jack Russel teriér menom Sam, ktorého som dostala ako darček od Jardu Bednářa, tiež zostal s ním, keď sme sa rozišli. Nechcela som sa oňho preťahovať,“ smúti Dara nad psíkom, ktorý jej tiež takmer zomrel. Pred časom totiž spadol z balkóna z piateho poschodia. Vtedy všetci hovorili o zázraku, vďaka ktorému to psík prežil.

„Teraz som si obstarala novú fenku Missy, a ešte mačičku. Kúpila som im aj oblečenie a snažím sa ich nosiť všade so sebou. O tieto už prísť nechcem,“ uzatvára speváčka, ktorej život nepatrí medzi tie najjednoduchšie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu