Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dara, kde máš nohavičky?

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Tá nikdy neprestane provokovať! A presne vie, ako na to! Tentoraz však zašla plavovlasá speváčka Dara Rolins (34) do tých najsúkromnejších detailov a do svojho videoklipu k singlu Party DJ vsunula provokatívnu scénu s roztiahnutými nohami. Na kratučkú chvíľu ukáže najintímnejšiu časť svojho tela a pritom nemá na sebe ani nohavičky! Dala sa speváčka inšpirovať legendárnou scénou z filmu Základný inštinkt, ktorá spravila z hlavnej predstaviteľky - americkej herečky Sharon Stone sexsymbol?

„Je to sexi, provokatívne, ale hlavne fór. Urobili sme to pre seba, lebo sme nečakali, že si to všimne aj niekto iný,“ priznáva zámer Darina manažérka Eva Skallová. Rozhodnutie vraj prišlo spontánne a nečakane. „S takýmto nápadom prišla Dara a je jasné, že sa dala inšpirovať Základným inštinktom. Všetkým sa to páčilo, tak to v klipe zostalo,“ vraví. Scéna, pri ktorej Dara odhalí svoj rozkrok, je v druhej polovici klipu. Speváčka zvodne prehodí nohu cez nohu a vtedy sa na malú chvíľku objaví na svete aj jej rozkrok! Na obrazovkách hudobnej televíznej stanice, ktorá videoklip denne vysiela, je táto scéna rozostrená.

Na otázku, či Dara v klipe naozaj nemá nohavičky, sa jej manažérka len pousmiala: „Viete, už si presne nespomínam!“ Videoklip k singlu Party DJ je plný pikantných scén a sexi koketných pohľadov. A keďže sa plavovláska rozišla so svojím snúbencom hokejistom Jaroslavom, Bednářom, o záujem chlapov, ktorí by ju radi ulovili, aj vďaka tomuto videoklipu určite mať núdzu nebude. Celé škandalózne video sa nakrúcalo minulý rok v Bratislave v okolí jednej z reštaurácií, ale aj v centre mesta a Vajnoroch. Režíroval ho Slovák Braňo Vincze a celkový rozpočet bol 1,5 milióna korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu