Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dara šokuje škandalóznymi gestami

Dara sa za hanblivú rozhodne označiť nedá. Zobraziť galériu (17)
Dara sa za hanblivú rozhodne označiť nedá.

PRAHA/BRATISLAVA - Bez ostychu odhaľuje rozkrok a na verejnosti sa dotýka svojich najintímnejších partií! Známa popová diva Dara Rolins (33) najnovšie takto provokuje svojich fanúšikov. Po tom, ako sa inšpirovala slávnou beznohavičkovou scénou z filmu Základný inštinkt a použila ju vo svojom klipe Party DJ, teraz pózuje fotografom s rukou v rozkroku!

Prečo to Dara robí? Chce na seba upútať pozornosť alebo zvýšiť sledovanosť svojej relácie Kuul TV? Či je za tým len nedostatok sexu po rozchode s českým hokejistom Jaroslavom Bednářom (28)?

Po šteklivej scéne, ktorú Dara odkukala z filmu Základný inštinkt od americkej herečky Sharon Stone a použila ju vo svojom videoklipe k skladbe Party DJ, speváčka vo svojich sexuálnych výstrelkoch pokračuje ďalej. Pred pár dňami zapózovala fotografom s rukou v rozkroku! V štýle „á la Michael Jackson“ a so širokým úsmevom na tvári.

Čo to má znamenať? Pýta si vari jej telo po rozchode s hokejistom Bednářom sex? Alebo je to Darin prejav humoru a zmyslu pre recesiu? „Myslím si, že všetko je v rámci normy a hlavne to má vyznieť ako sranda. Dara nie je až taká exhibicionistka,“ tvrdí speváčkina manažérka Eva Skallová. „Je veľmi otvorená a sex má rada ako každá žena,“ netají manažérka.

Za speváčkiným vyzývavým správaním možno hľadať rôzne dôvody. Možno chce takto upútať pozornosť svojich fanúšikov na svoj nový album D1, ktorý sa nedávno dostal na pulty a autorka ho mieni čo najrýchlejšie speňažiť. Prípadne mieni sexuálnymi škandálmi rozvíriť okolo seba pokojnú hladinu a zvýšiť sledovanosť jojkárskej relácie Kuul TV, ktorú od konca júla moderuje.

Nech už sú jej dôvody akékoľvek, pravdou zostáva, že speváčka teraz naozaj pritvrdila. Za vyzývavé pózy by sa nemusela hanbiť ani škandalózna americká speváčka Madonna, ktorá si práve takýmto spôsobom vybudovala kariéru. Ktovie, o čo ide Dare.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu