Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dara Rolins: Športovca už nechcem!

Plavovlasá speváčka zatrpkla. Tvrdí, že mužom ide iba o jedno... Zobraziť galériu (12)
Plavovlasá speváčka zatrpkla. Tvrdí, že mužom ide iba o jedno...

BRATISLAVA - Ten rozchod ju predsa len poriadne poznamenal! Slávna popová diva Dara Rolins (33) už nechce o športovcoch ani počuť. Vyjadrila sa tak v jojkárskej nočnej talkshow Kuul TV. Zrejme tým narážala na svojho exmilenca, českého hokejistu Jaroslava Bednářa (28), s ktorým sa nedávno rozišla. Sklamanie jej však priniesli aj iní muži - speváci, herci, umelci, ale aj manažéri. Zanevrela vari na všetkých chlapov?

Pre sexi speváčku sú chlapi zo športovej oblasti už pasé. Aspoň tak sa veľmi jednoznačne vyjadrila počas relácie Kuul TV, keď sa debatovalo o športe. Všetko to začal Jopo: „Zdá sa, že Darinka na istý čas so športovcami skončila.“ A aká bola Darina reakcia? „To teda jednoznačne!“ prudko zareagovala pôvabná kráska. Zrejme ešte stále nerozdýchala krach dvojročného vzťahu s českým hokejistom Jaroslavom Bednářom. No ani ostatní muži, ktorí by chceli plavovlasú speváčku získať, to zjavne nebudú mať ľahké.

„Všetkým chlapom na svete ide len o jedno, záleží len na tom, ako to prezentujú,“ dodala zatrpknuto sexi diva, ktorá sa v poslednom čase venuje výlučne práci a stala sa aj tvárou jednej bratislavskej pivárskej spoločnosti. Viac o Darinom súkromí sa dozviete už dnes v Kuul TV na Jojke.


SLEDOVANOSŤ KLESÁ
Dare sa však momentálne príliš nedarí ani v pracovnej oblasti. Svedčí o tom aspoň sledovanosť nočnej relácie Kuul TV. Tá totiž stále klesá. Kým ju moderovala Tereza Pergnerová, pozeralo ju asi 75-tisíc divákov. Po tom, ako ju vymenila Dara Rolins, od ktorej si vedenie Jojky sľubovalo zlepšenie sledovanosti, však divákov rapídne ubudlo a celková sledovanosť sa znížila viac ako o polovicu. V súčasnosti reláciu pozerá asi 30-tisíc divákov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu