Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Modelka vychudnutá až na kosť: Toto nie je ani pekné, ani zdravé!

Alessandra Ambrosio a Candice Swanepoel, Adriana Lima Zobraziť galériu (6)
Alessandra Ambrosio a Candice Swanepoel, Adriana Lima (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Od sexice má poriadne ďaleko! Modelka Candice Swanepoel (22) samozrejme nikdy nepatrila medzi bucľaté ženy, takúto vychudnutú sme ju však ešte nevideli. Jej nohy pripomínajúce špajle a vytŕčajúce kosti divákom doslova zobrali dych!

Trápi ju anorexia? Hoci Candice patrí už dlhšie medzi najsexi modelky sveta, zdá sa, že so svojou postavou aj tak nebola spokojná – a rozhodla sa ešte pár kíl zhodiť. Výsledok je však presne opačný. Jej vychudnutá postava má od zvodkyne poriadne ďaleko a úbytok na váhe neprospel ani črtám jej tváre.

Candice, ktorá spolu s Alessandrou Ambrosio a Adrianou Lima predstavovala nový katalóg plaviek, bola v porovnaní s kolegyňami podstatne útlejšia. Zatiaľ čo Alessandra a Adriana sú chudé, ale ešte vždy majú na kostiach dosť mäsa na to, aby boli sexi, o Candice sa to povedať naozaj nedá. Na divákov zle pôsobili najmä modelkine vychudnuté stehná, medzi ktorými má poriadnu „dieru“. Candice, naozaj si myslíš, že takto vyzeráš lepšie ako predtým?!

Hoci mnoho módnych domov už dlho uprednostňuje na mólach modelky s veľkosťou nula, značka Victoria´s Secret medzi ne ešte pred pár rokmi nepatrila. Naopak, krásky ako Heidi Klum, Naomi Campbell či Tyra Banks boli prototypom sexi žien obdarených zvodnými krivkami. Dnes ich vymenili modelky s oveľa menšou konfekčnou veľkosťou. Či je to však dobrý krok, je viac ako otázne!

Zdroj: Topky.sk, Dailymail.co.uk Foto: Isifa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu