Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tučná 60-ka šokuje: S veľkým zadkom trsá čaču ako bohyňa!

Veteránka Kirstie Alley sa aj s korpulentnou postavou zmenila v parketovú levicu Zobraziť galériu (6)
Veteránka Kirstie Alley sa aj s korpulentnou postavou zmenila v parketovú levicu

LOS ANGELES – Všetkým vyrazila dych! Hoci voči tanečnému úspechu herečky Kirstie Alley (60) boli fanúšikovia viac ako skeptickí, nakoniec ich príjemne šokovala. Napriek pokročilému veku a kilám navyše totiž predviedla divoké číslo – vykrúcala sa vrtko ako za mlada!

Spojila vášeň pre pohyb a prirodzený šarm! Aj keď sa Kirstie vymyká z predstáv o dokonalej tanečníčke, na parkete má rozhodne čo ukázať. Dôkazom je jej vystúpenie v premiérovej časti amerického programu, ktorý na Slovensku poznáme ako Let’s dance. Hollywoodska veteránka pred náročnou čačou rozhodne nehodila flintu do žita – tvrdo trénovala a predviedla energickú šou, aká sa len tak nevidí!

Vtipná, no stále pri zemi! Aj tak by sa blondínka dala charakterizovať na základe dokrútky z horúcich príprav. Z tanca mala síce neskrývanú radosť, no životný výkon zaručene neočakávala. Pred veľkým večerom z nej sršala samá skromnosť: „Mojím cieľom pre čaču je zostať vzpriamená a na nohách počas celého tanca.“ Divákom však naživo dokázala, že má na ďaleko viac!

Vďaka tanečnému partnerovi Maksimovi Chmerkovskiymu a chytľavej piesni s názvom Forget You herečka nakoniec zožala poriadne ovácie. Porota ju vychválila a fanúšikovia okamžite posunuli do ďalšieho kola. Nie však na chvoste ostatných súťažiacich, ale rovno z druhého miesta. Ktovie, akú kreáciu Kirstie predvedie v nasledujúcom týždni – po rozcvičke v štýle čače ju čaká ešte náročnejší quickstep!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu