Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kirstie Alley z Pozri, kto to hovorí: Hora sadla v bikinách!

Kirstie Alley Zobraziť galériu (5)
Kirstie Alley

LOS ANGELES - Bola až neskutočne obrovská a vzápätí "už len" tučná. Americká herečka Kirstie Ally (58) sa celý život mučí drastickými diétami a vozí sa na šialenej horskej dráhe zvanej jo-jo efekt. Teraz je opäť poriadne rozkysnutá a svoje telo plánuje navliecť do bikín!

Herecká hviezda sa v bikinách už raz ukázala, a to rovno na televíznych obrazovkách. Pred tromi rokmi totiž schudla vyše tridsať kilogramov a svoju okresanú figúru ukázala v programe čokoládovej moderátorky Oprah Winfrey.

Hoci sa Kirstie vtedy dušovala, že pri budúcej návšteve bude ešte štíhlejšia, opak sa stal pravdou. Herečka tento týždeň zavítala do štúdia opäť s poriadnou nadváhou a prezradila, že celý kolotoč v podobe chudnúceho maratónu spúšťa odznova. Ak jej predtým chýbala tá správna štipka motivácie, teraz ju už rozhodne má - všetko sa bude diať pod jej vlastnou značkou. Obézna blondínka totiž rozbieha odtučňovací biznis!

Samotná Kirstie síce pripúšťa, že jej nápad je pomerne bláznivý, no ako sa zdá, pre peniaze urobí čokoľvek: "Sme uprostred recesie a rozhodla som sa, že si vytvorím vlastný biznis... Zhodím 37 kilogramov a opäť sa ukážem v bikinách."

Moletná blondínka prezradila Oprah aj svoj súčasný vzor, ktorému by sa chcela po skončení diéty podobať. Kirstie zatúžila po takých rukách, aké má prvá dáma Ameriky - Michelle Obama. Nad jej nohami však zatiaľ ešte váha.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu