Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Schudnutá Kelly Osbourne je čoraz viac sexi – aj vďaka Madonne!

Kelly Osbourne s postavičkou ako lusk mieri do modelingu Zobraziť galériu (11)
Kelly Osbourne s postavičkou ako lusk mieri do modelingu

LOS ANGELES – Z tučibomby tvár módnej značky! Hoci sme doteraz Kelly Osbourne (26) poznali len ako postavičku z reality šou, vďaka strateným kilám sa z nej stáva prvotriedna modelka. Šancu jej totiž dala ostrieľaná Madonna. A tá má na sexi premeny zrejme naozaj dobrý nos – nechala blondínku provokovať v podprsenke!

Namiesto tvrdej rockerky, či elegantnej dámy sa z nej stala roztopašná tínedžerka! Aj keď Kelly z hľadiska veku do kategórie mladistvých už rozhodne nepatrí, pred objektívom sa odviazala, ako sa patrí. Na spoluprácu ju totiž zlákala Madonna, ktorá ju pasovala za tvár módnej línie svojej krásnej dcéry Lourdes prezývanej Lola. Výsledok prekvapil naozaj príjemne – štíhla televízna hviezdička vyzerá v modeloch skvele!

Čierne šortky, krátka denimová bundička a pod ňou len funky podprsenka! Aj takto má podľa Lolinho dizajnérskeho oka vyzerať moderné dospievajúce dievča. Nadšenie však neskrývala ani Madonna. Podľa nej je totiž dcéra rockera Ozzyho Osbournea aj napriek svojmu veku stelesnením názvu spomínanej značky: "Kelly reprezentuje skutočnú Material Girl. Je vyzývavá, cool a má jedinečný štýl, ktorý ja aj Lola milujeme."

Zaujímavosťou je, že Kelly pred objektívom vystriedala až o deväť rokov mladšiu kontroverznú speváčku Taylor Momsen. Tá si totiž pustila jazyk na prechádzku a kolekciu prirovnala k štýlu, aký nosia „prvotriedne šľapky“. Takúto urážku však Madonna neprehrýzla a okamžite ju vyrazila.





Viac o Kelly Osbourne nájdete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu