Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Takto miluje Kelly Osbourne: Exmilencovi vynadala do sra*iek!

Kelly Osbourne v závere roka verejne naložila bývalému snúbencovi Zobraziť galériu (5)
Kelly Osbourne v závere roka verejne naložila bývalému snúbencovi

LOS ANGELES – Tomu sa povie vyznanie! Hoci známy párik v zložení Kelly Osbourne (26) a Luke Worrall (21) si definitívne zbohom povedal už pred pol rokom, v ich vzťahu to stále poriadne vrie. Servítku pred ústa si nekladie najmä temperamentná blondínka – na bývalého nakydala samé oplzlosti!

Pustila si ústa na prechádzku! Zdá sa, že poníženie, akého sa jej dostalo počas uplynulého leta, Kelly tak skoro nestrávi. Po tom, čo sa otriasla z rozchodu s modelom Lukeom Worrallom pre údajnú neveru, totiž prišiel ďalší šok. Blonďavý fešák sa k nej chcel vrátiť, no rozhodol sa poriadne si predtým užiť v posteli. A nielen so ženami!

S tým, čo všetko si kvôli exmilencovi vytrpela, sa schudnutá kráska zverila prostredníctvom siete Twitter. Už pred Novým rokom totiž nedokázala potlačiť hnev a obrovské sklamanie. Ako fanúšikom napísala, jej Vianoce sa vyvíjali celkom sľubne. To sa však zmenilo v okamihu, ako sa vrátila domov, aby sa stretla s Lukeom. Ten totiž jej city opäť bez mihnutia oka zranil!

„Luke Worrall je tá najväčšia sra*čka. Prišla som na Vianoce domov, len aby som ho videla. A on medzitým spal so stovkami dievčat ako aj chlapov. Za mojím chrbtom,“ varovala Kelly pred vzťahom s mladým modelom. Ako však dodala, po tretí raz mu už nenaletí a svoju hodnotu si uvedomuje viac ako kedykoľvek predtým: „Som a vždy budem príliš dobrá pre Lukea Worralla.“

Poriadne prekvapenie však od známej blondínky prišlo v čerstvom vydaní britskej verzie magazínu Cosmopolitan. V nej totiž Kelly aj napriek šťavnatej internetovej tiráde priznala, že k Lukeovi stále prechováva hlboké city: „Myslím, že potrebujeme istý čas, aby sme na sebe pracovali. To však nezmaže fakt, že som doňho stále po uši zamilovaná. Od rozchodu s Lukeom som s nikým nebola.“ Je však pravdepodobné, že hviezdička tieto slová vyslovila ešte skôr, ako o bývalom snúbencovi zistila krutú pravdu. A dnes by sa zo svojej lásky už zrejme nevyznala!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu