Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Maduar I feel good 2009 - Exkluzívna slovenská premiéra!

Maduar Zobraziť galériu (2)
Maduar

Od štvrtka 2. apríla si je možné jedine na Topky.sk vypočuť a stiahnuť novú rádio verziu tohto úspešného tanečného hitu 90. rokov. Skupina maduar ju pripravila špeciálne pre svoje česko-slovenské turné s názvom Discoparty 90, ktoré začína túto sobotu (4.4.) v Dolnom Kubíne.

K singlu I feel good 2009 je pripravená rozsiahla promotion, pretože maduar ním definitívne uzatvára éru 90. rokov, ktorú si pripomenul v roku 2007 albumom 007 (obsahoval všetky najväčšie hity skupiny z toho obdobia).

Ako nám k tejto skladbe povedali samotní členovia skupiny:

"I feel good 2009 predznamenáva príchod nášho nového albumu, ktorí plánujeme vydať v roku 2010. Dúfame, že nový sound a progresívnejšie spracovanie budú príjemným prekvapením nielen pre našich doterajších fanúšikov, ale že si získa priaznivcov aj u súčasnej mladej generácie. A to nielen na Slovensku a Čechách, ale aj v zahraničí."

"Výber skladby je tak trochu symbolický - I feel good bola prvá skladba, ktorá sa v histórii skupiny maduar objavila na oficiálnom nosiči a získala pre našu skupinu hitparádový N. 1 - vo vtedajšej hitparáde DJ Ruda Tučeka Family Top 40 (následne bodovala na prvom mieste aj v poslucháčskej hitparáde Top Fun, či v českej hitparáde ESO na TV Nova). Preto sme chceli, aby sa touto skladbou naše spomienky na 90. roky, zhmotnené v našom albume 007, aj ukončili. Touto cestou by sme tiež radi pozdravili našich bývalých členov a spolupracovníkov a poďakovali sa im za ich kooperáciu, pretože toto obdobie vytvárali a prežívali spolu s nami."

"Na záver by sme ešte radi pozdravili aj všetkých fanúšikov, ktorí nám boli počas celých tých rokov verní a ktorým naša hudba prinášala zábavu, radosť a hlavne dobrý pocit. Lebo o to v hudbe ide. Preto Vám všetkým želáme veľa dobrej hudby a hlavne veľa dobrých pocitov. Budeme sa snažiť, aby k tomu aspoň malou mierou prispel aj maduar! Tešíme sa na Vás na našich Discoparty! We feel good!"

Vypočuj si skladbu a cíť sa dobre s maduarom



Stiahni si skladbu a cíť sa dobre s maduarom

Maduar I feel good



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu